1. kinderwagen
  2. Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Black

Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Black

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Black om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Black

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.51 kg

Afmetingen

Hoogte: 77.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Black

Met de Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Black kun je je kindje optimaal beschermen tegen de felle zonnestralen tijdens wandelingen in de zomer. Deze unieke parasol is speciaal ontworpen om op de kinderwagen of buggy te bevestigen, zodat je kindje altijd beschermd is tegen schadelijke UV-straling. De parasol is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol dankzij het romantische bladerenpatroon in zwart. Het buigzame ontwerp maakt het mogelijk om de parasol naar alle kanten te draaien, zodat je altijd de juiste schaduw kunt creëren voor je kleintje. Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje naar het strand gaat, met de Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Black ben je altijd goed voorbereid. Daarnaast is deze parasol ook nog eens heel praktisch in gebruik. Met het handige bevestigingssysteem kun je de parasol eenvoudig aan de kinderwagen of buggy vastmaken. Hierdoor blijft de parasol stevig op zijn plek, zelfs bij windvlagen. Bovendien is de parasol eenvoudig te verstellen, zodat je de perfecte hoek kunt vinden om je kindje te beschermen tegen de zon. Kortom, de Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Black is een must-have accessoire voor elke ouder die het beste wil voor hun kleintje.

Veelgestelde vragen over Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Black

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Black is . Daarnaast is Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Black geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Black heeft .

Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Black heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Black heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Black zijn als volgt:

  • Product hoogte: 77.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.51 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens