1. kinderwagen
  2. Rockit Baby Rocker voor Kinderwagen ITEM01

Rockit Baby Rocker voor Kinderwagen ITEM01

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Rockit Baby Rocker voor Kinderwagen ITEM01 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Rockit Baby Rocker voor Kinderwagen ITEM01

Merk

Rockit

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.51 kg

Afmetingen

Hoogte: 14 cm

Breedte:

Omschrijving van Rockit Baby Rocker voor Kinderwagen ITEM01

De Rockit Baby Rocker voor Kinderwagen ITEM01 is een innovatieve oplossing voor ouders die hun kleintje graag tevreden en rustig willen houden tijdens wandelingen. Het is een compact en draagbaar apparaatje dat eenvoudig aan de kinderwagen kan worden bevestigd. Met de Rockit Baby Rocker hoef je je geen zorgen meer te maken over een huilende baby wanneer je de kinderwagen even moet laten staan. Dit handige gadget zorgt ervoor dat de kinderwagen zachtjes schommelt, waardoor je kleintje rustig blijft slapen of ontspannen blijft liggen. Het is een geweldige toevoeging aan elke kinderwagen en zal zowel jou als je baby ten goede komen. Daarnaast is de Rockit Baby Rocker voorzien van een timerfunctie, zodat je zelf kunt bepalen hoelang de schommelbeweging duurt. Hierdoor kun je de rocker aanpassen aan de behoeften van je baby en kun je een perfecte balans vinden tussen beweging en rust. De Rockit Baby Rocker wordt aangedreven door batterijen, waardoor je geen gedoe hebt met kabels of stopcontacten. Een must-have accessoire voor elke ouder die graag ontspannen en zorgeloos op pad wil gaan met hun kleintje!

Veelgestelde vragen over Rockit Baby Rocker voor Kinderwagen ITEM01

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Rockit Baby Rocker voor Kinderwagen ITEM01 is . Daarnaast is Rockit Baby Rocker voor Kinderwagen ITEM01 geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Rockit Baby Rocker voor Kinderwagen ITEM01 heeft .

Rockit Baby Rocker voor Kinderwagen ITEM01 heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Rockit Baby Rocker voor Kinderwagen ITEM01 heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Rockit Baby Rocker voor Kinderwagen ITEM01 zijn als volgt:

  • Product hoogte: 14 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.51 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens