1. kinderwagen
  2. Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte

Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

9.50 kg

Afmetingen

Hoogte: 104 cm

Breedte: 54 cm

Omschrijving van Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte

De Hauck Rapid 4 is niet zomaar een buggy, maar een betrouwbare metgezel voor ouders die altijd onderweg zijn. Met een draagvermogen tot wel 25 kg is deze buggy geschikt voor kinderen vanaf de geboorte en groeit hij mee met je kleintje. Deze buggy is ontworpen met het oog op comfort en gemak. De verstelbare ligstand zorgt ervoor dat je kindje altijd comfortabel kan liggen, zelfs als hij nog heel klein is. De zachte bekleding en gevoerde gordels bieden extra comfort en veiligheid tijdens de rit. Naast comfort is ook wendbaarheid belangrijk. De Hauck Rapid 4 heeft voorwielen die 360° kunnen draaien, waardoor je moeiteloos door smalle straatjes en drukke winkelcentra kunt manoeuvreren. En als je een avontuurlijke wandeling wilt maken in het bos of op het platteland, kun je de wielen eenvoudig vergrendelen voor een stabiele en comfortabele rit. De Hauck Rapid 4 is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn moderne design en trendy kleuren zul je zeker de aandacht trekken tijdens je wandelingen. En dankzij de ruime opbergmand onder de zitting kun je al je benodigdheden gemakkelijk meenemen. Met de Hauck Rapid 4 heb je alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en zorgeloze wandeling met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte is 22 kg. Daarnaast is Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte heeft Alle banden zijn massieve banden.

Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte zijn als volgt:

  • Product hoogte: 104 cm
  • product breedte: 54 cm
  • Het is daarnaast 9.50 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens