1. kinderwagen
  2. Koelstra Compact Buggy Gen Dark Forest Green

Koelstra Compact Buggy Gen Dark Forest Green

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Koelstra Compact Buggy Gen Dark Forest Green om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Koelstra Compact Buggy Gen Dark Forest Green

Merk

Koelstra

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

8.34 kg

Afmetingen

Hoogte: 100 cm

Breedte: 48 cm

Omschrijving van Koelstra Compact Buggy Gen Dark Forest Green

Of je nu boodschappen gaat doen, op bezoek gaat bij familie of een reis naar het buitenland maakt, de Koelstra Compact Buggy GEN is de ideale metgezel. Deze duurzame en praktische buggy maakt het moeiteloos en veilig om onderweg te zijn. Met zijn lichte en handzame ontwerp is de Koelstra Compact Buggy GEN gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in drukke straten en smalle gangpaden. En het beste van alles is dat hij met één hand eenvoudig kan worden ingeklapt en uitgeklapt! Geen gedoe meer met ingewikkelde opvouwmechanismen, je kunt met gemak de buggy in de auto opbergen of in het openbaar vervoer meenemen. Maar dat is niet alles. Deze buggy biedt ook het comfort dat je nodig hebt voor je kleintje. Met een verstelbare rugleuning en voetensteun kan je kindje altijd in de meest comfortabele positie zitten of liggen. Bovendien heeft de Koelstra Compact Buggy GEN een ruime opbergmand onder de zitting, waar je al je benodigdheden gemakkelijk kunt opbergen tijdens je dagelijkse avonturen. Kies voor de Koelstra Compact Buggy GEN en geniet van moeiteloze mobiliteit en comfort tijdens al je uitstapjes.

Veelgestelde vragen over Koelstra Compact Buggy Gen Dark Forest Green

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Koelstra Compact Buggy Gen Dark Forest Green is 15 kg. Daarnaast is Koelstra Compact Buggy Gen Dark Forest Green geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Koelstra Compact Buggy Gen Dark Forest Green heeft Alle banden zijn massieve banden.

Koelstra Compact Buggy Gen Dark Forest Green heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Koelstra Compact Buggy Gen Dark Forest Green heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Koelstra Compact Buggy Gen Dark Forest Green zijn als volgt:

  • Product hoogte: 100 cm
  • product breedte: 48 cm
  • Het is daarnaast 8.34 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens