1. kinderwagen
  2. Kid-Sit ophaalelastiek

Kid-Sit ophaalelastiek

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Kid-Sit ophaalelastiek om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Kid-Sit ophaalelastiek

Merk

EVE kids

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

26 g

Afmetingen

Hoogte: 1 cm

Breedte:

Omschrijving van Kid-Sit ophaalelastiek

Met het Kid-Sit ophaalelastiek is wandelen met je kindje een eitje! Dit speciaal ontwikkelde elastiek is de perfecte aanvulling op de Kid-Sit. Wanneer je kleintje even genoeg heeft van het meerijdplankje, kun je hem of haar eenvoudig optillen met behulp van dit handige ophaalelastiek. Dit ophaalelastiek is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en stevig is. Het elastiek is speciaal ontworpen om te passen bij de Kid-Sit en is gemakkelijk te bevestigen. Met een simpele handeling kun je het elastiek aan de Kid-Sit vastmaken, waardoor je kindje veilig en comfortabel kan worden opgetild. Het Kid-Sit ophaalelastiek is een onmisbaar accessoire voor ouders die graag met hun kindje op pad gaan. Het biedt extra gemak en flexibiliteit tijdens wandelingen en zorgt ervoor dat je kindje altijd dichtbij is, zelfs wanneer hij of zij even niet meer op het meerijdplankje wil zitten. Kies voor het Kid-Sit ophaalelastiek en geniet van zorgeloze wandelingen met je kleintje!

Veelgestelde vragen over Kid-Sit ophaalelastiek

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Kid-Sit ophaalelastiek is . Daarnaast is Kid-Sit ophaalelastiek geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Kid-Sit ophaalelastiek heeft .

Kid-Sit ophaalelastiek heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Kid-Sit ophaalelastiek heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Kid-Sit ophaalelastiek zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 26 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens