1. kinderwagen
  2. Kinderwagen buggy babywagen rollator netje Boodschappennetje Rolstoel netje Multifunctioneel net

Kinderwagen buggy babywagen rollator netje Boodschappennetje Rolstoel netje Multifunctioneel net

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Kinderwagen buggy babywagen rollator netje Boodschappennetje Rolstoel netje Multifunctioneel net om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Kinderwagen buggy babywagen rollator netje Boodschappennetje Rolstoel netje Multifunctioneel net

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

20 g

Afmetingen

Hoogte: 1 cm

Breedte:

Omschrijving van Kinderwagen buggy babywagen rollator netje Boodschappennetje Rolstoel netje Multifunctioneel net

Deze multifunctionele nettas is een must-have accessoire voor elke ouder of verzorger. Met zijn opengewerkte stof is deze tas perfect voor het meenemen van kleine boodschappen, zoals een pak vochtige doekjes of wat broodjes en drinken voor onderweg. Maar dat is niet alles! Deze tas is ook ideaal voor het opbergen van speelgoed, zodat je kind zich kan vermaken tijdens wandelingen of uitstapjes. Het handige ontwerp van deze tas maakt het gemakkelijk om hem aan een kinderwagen, buggy, babywagen, rollator of zelfs een rolstoel te bevestigen. Je kunt het netje eenvoudig vastmaken en losmaken, zodat je het kunt gebruiken wanneer je het nodig hebt en het kunt opbergen wanneer je het niet gebruikt. Dankzij het duurzame materiaal gaat deze tas lang mee en kan hij tegen een stootje. Met deze multifunctionele nettas heb je altijd alles bij de hand wat je nodig hebt voor jouw kleintje. Of je nu even snel boodschappen moet doen of een dagje uit gaat, deze tas is jouw betrouwbare metgezel. Bestel hem nu en ervaar het gemak en de veelzijdigheid van deze handige nettas.

Veelgestelde vragen over Kinderwagen buggy babywagen rollator netje Boodschappennetje Rolstoel netje Multifunctioneel net

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Kinderwagen buggy babywagen rollator netje Boodschappennetje Rolstoel netje Multifunctioneel net is . Daarnaast is Kinderwagen buggy babywagen rollator netje Boodschappennetje Rolstoel netje Multifunctioneel net geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Kinderwagen buggy babywagen rollator netje Boodschappennetje Rolstoel netje Multifunctioneel net heeft .

Kinderwagen buggy babywagen rollator netje Boodschappennetje Rolstoel netje Multifunctioneel net heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Kinderwagen buggy babywagen rollator netje Boodschappennetje Rolstoel netje Multifunctioneel net heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Kinderwagen buggy babywagen rollator netje Boodschappennetje Rolstoel netje Multifunctioneel net zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 20 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens