1. kinderwagen
  2. PawHut Hondenbuggy hondentrolley hondenkar hondentas opvouwbaar + D00-105

PawHut Hondenbuggy hondentrolley hondenkar hondentas opvouwbaar + D00-105

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over PawHut Hondenbuggy hondentrolley hondenkar hondentas opvouwbaar + D00-105 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties PawHut Hondenbuggy hondentrolley hondenkar hondentas opvouwbaar + D00-105

Merk

Pawhut

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

11 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van PawHut Hondenbuggy hondentrolley hondenkar hondentas opvouwbaar + D00-105

De PawHut hondenbuggy is de perfecte metgezel voor huisdieren tijdens een dagje uit naar het park of winkelcentrum. Deze hondenkar is uitgerust met een handige brievenhouder, 4 panelen voor optimale ventilatie en voldoende ruimte in het interieur. Het voorwiel kan 360 ° draaien en het achterwiel is voorzien van remmen, waardoor de kar soepel en stabiel rijdt. Deze buggy is met name geschikt voor middelgrote en grote honden. Met een ruime laadcapaciteit van maximaal 55 kg biedt deze hondenkar voldoende plaats voor uw trouwe viervoeter. De 4 grote wielen zorgen voor een comfortabele rit en de voorwielen kunnen vrij draaien. Dankzij het bovenraam en de zijramen heeft uw hond een wijds uitzicht en geniet hij van een goede luchtcirculatie. De montage van de kar is eenvoudig en hij kan gemakkelijk worden ingeklapt voor opslag. De stof van de kar is voorzien van ritsen en het zitkussen is afneembaar, waardoor de kar gemakkelijk schoon te maken is. Let op: de totale breedte van het product is 82 cm, dus zorg ervoor dat uw deurkozijn breed genoeg is. Deze hondenkar wordt aanbevolen voor honden van vergelijkbare grootte als Golden Retrievers en Labradors. Kies voor comfort en gemak met de PawHut hondenbuggy! Verkrijgbaar in de kleuren blauw en zwart.

Veelgestelde vragen over PawHut Hondenbuggy hondentrolley hondenkar hondentas opvouwbaar + D00-105

Het maximaal aanbevolen gewicht voor PawHut Hondenbuggy hondentrolley hondenkar hondentas opvouwbaar + D00-105 is . Daarnaast is PawHut Hondenbuggy hondentrolley hondenkar hondentas opvouwbaar + D00-105 geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. PawHut Hondenbuggy hondentrolley hondenkar hondentas opvouwbaar + D00-105 heeft Alle banden zijn luchtbanden.

PawHut Hondenbuggy hondentrolley hondenkar hondentas opvouwbaar + D00-105 heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. PawHut Hondenbuggy hondentrolley hondenkar hondentas opvouwbaar + D00-105 heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van PawHut Hondenbuggy hondentrolley hondenkar hondentas opvouwbaar + D00-105 zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 11 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens