1. kinderwagen
  2. Kid-Sit Meerijdplankje Universeel Met Zitje Buggyboard Tot 4 Jaar - Black

Kid-Sit Meerijdplankje Universeel Met Zitje Buggyboard Tot 4 Jaar - Black

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Kid-Sit Meerijdplankje Universeel Met Zitje Buggyboard Tot 4 Jaar - Black om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Kid-Sit Meerijdplankje Universeel Met Zitje Buggyboard Tot 4 Jaar - Black

Merk

EVE kids

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.27 kg

Afmetingen

Hoogte: 28 cm

Breedte:

Omschrijving van Kid-Sit Meerijdplankje Universeel Met Zitje Buggyboard Tot 4 Jaar - Black

Maak kennis met het Kid-Sit Meerijdplankje Universeel Met Zitje Buggyboard! Dit handige accessoire is speciaal ontworpen om het wandelen met jouw peuter een stuk gemakkelijker en leuker te maken. Het zwarte design geeft een moderne uitstraling en past perfect bij elke kinderwagen. Met dit universele meerijdplankje kan jouw peuter comfortabel en veilig meerijden terwijl jij de kinderwagen duwt. Het unieke zitje zorgt ervoor dat jouw kindje op een comfortabele manier kan meereizen, zelfs tot de leeftijd van 4 jaar! Geen gedoe meer met vasthouden of hangen aan de kinderwagen, want jouw peuter kan nu zelfstandig meelopen of zitten wanneer hij/zij moe is. Het Kid-Sit Meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan vrijwel elke kinderwagen. Dankzij het slimme ontwerp kan het plankje gemakkelijk aan de achterkant van de kinderwagen worden bevestigd, zonder dat het in de weg zit tijdens het duwen. Bovendien is het plankje voorzien van een antislip laag, waardoor jouw kindje altijd veilig en stabiel kan meerijden. Maak het wandelen met jouw peuter een plezierige ervaring met het Kid-Sit Meerijdplankje Universeel Met Zitje Buggyboard! Geniet samen van de buitenlucht en geef jouw peuter de vrijheid om zelfstandig te lopen of comfortabel te zitten tijdens jullie avonturen. Met dit handige accessoire wordt wandelen met jouw kle.

Veelgestelde vragen over Kid-Sit Meerijdplankje Universeel Met Zitje Buggyboard Tot 4 Jaar - Black

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Kid-Sit Meerijdplankje Universeel Met Zitje Buggyboard Tot 4 Jaar - Black is . Daarnaast is Kid-Sit Meerijdplankje Universeel Met Zitje Buggyboard Tot 4 Jaar - Black geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Kid-Sit Meerijdplankje Universeel Met Zitje Buggyboard Tot 4 Jaar - Black heeft .

Kid-Sit Meerijdplankje Universeel Met Zitje Buggyboard Tot 4 Jaar - Black heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Kid-Sit Meerijdplankje Universeel Met Zitje Buggyboard Tot 4 Jaar - Black heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Kid-Sit Meerijdplankje Universeel Met Zitje Buggyboard Tot 4 Jaar - Black zijn als volgt:

  • Product hoogte: 28 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.27 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens