1. kinderwagen
  2. Blij'r Mimi kinderwagen

Blij'r Mimi kinderwagen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Blij'r Mimi kinderwagen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Blij'r Mimi kinderwagen

Merk

Blij'R

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

6.9 g

Afmetingen

Hoogte: 100 cm

Breedte: 47 cm

Omschrijving van Blij'r Mimi kinderwagen

De Blij'r Mimi kinderwagen is de perfecte metgezel voor drukke ouders die op zoek zijn naar gemak en veiligheid. Deze kinderwagen is voorzien van een uniek dubbel beveiligingssysteem om onbedoeld inklappen te voorkomen. Met slechts één druk op de knop met je duim en het indrukken van de handgreep, kan de kinderwagen moeiteloos met één hand in- en uitgevouwen worden, terwijl je je andere arm vrij hebt om je kindje stevig vast te houden. Maar dat is nog niet alles! Deze kinderwagen is voorzien van nieuwe details die het leven van ouders nog eenvoudiger maken. Zo beschikt de Blij'r Mimi kinderwagen over een ruime opbergmand waarin je gemakkelijk al je benodigdheden kunt meenemen. Of het nu gaat om luiers, snacks of speelgoed, alles kan netjes worden opgeborgen en binnen handbereik blijven. Daarnaast is de kinderwagen uitgerust met een comfortabele zitting en verstelbare voetsteun, zodat je kindje altijd in de meest comfortabele positie kan zitten of liggen. Met de Blij'r Mimi kinderwagen hoef je je nooit zorgen te maken over het onbedoeld inklappen van de kinderwagen. Dankzij het speciale beveiligingssysteem en het gemak van het in- en uitvouwen met één hand, kun je moeiteloos genieten van wandelingen met je kleintje. Voeg daar nog de handige opbergmogelijkheden en het comfort van de.

Veelgestelde vragen over Blij'r Mimi kinderwagen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Blij'r Mimi kinderwagen is 15 kg. Daarnaast is Blij'r Mimi kinderwagen geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Blij'r Mimi kinderwagen heeft Alle banden zijn massieve banden.

Blij'r Mimi kinderwagen heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Blij'r Mimi kinderwagen heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Blij'r Mimi kinderwagen zijn als volgt:

  • Product hoogte: 100 cm
  • product breedte: 47 cm
  • Het is daarnaast 6.9 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens