1. kinderwagen
  2. AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Lilac

AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Lilac

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Lilac om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Lilac

Merk

AeroMoov

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.28 kg

Afmetingen

Hoogte: 30 cm

Breedte:

Omschrijving van AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Lilac

Met de AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B in de kleur Lilac zorg je ervoor dat je kindje altijd comfortabel en koel blijft tijdens het reizen. Deze innovatieve luchtlaag is geschikt voor elk merk autostoeltje of buggy en reguleert op slimme wijze de warmte. Dankzij de ademende 3D technologie wordt overtollige lichaamswarmte afgevoerd en tegelijkertijd frisse lucht uit de omgeving aangevoerd. Hierdoor vermindert overmatig zweten en kan je kindje ontspannen genieten van de reis. De Air Layer biedt vele voordelen voor zowel ouder als kind. Naast het creëren van een veilige luchtcirculatie, zorgt deze laag ook voor extra comfort. De zachte en gewatteerde structuur geeft een aangenaam gevoel aan je kindje, terwijl de verstelbare hoofdsteun zorgt voor een optimale ondersteuning. Bovendien is de Air Layer gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen, zodat je het eenvoudig kunt reinigen of kunt wisselen tussen autostoeltjes of buggy's. Met de AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B in de kleur Lilac ben je verzekerd van een comfortabele en verkoelende reiservaring voor je kindje. Laat ze genieten van de frisse lucht en laat overmatig zweten tot het verleden behoren.

Veelgestelde vragen over AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Lilac

Het maximaal aanbevolen gewicht voor AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Lilac is . Daarnaast is AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Lilac geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Lilac heeft .

AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Lilac heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Lilac heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van AeroMoov Air Layer Autostoel Groep B Lilac zijn als volgt:

  • Product hoogte: 30 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.28 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens