1. kinderwagen
  2. Bugaboo Fox Adapter voor Maxi Cosi® autostoel

Bugaboo Fox Adapter voor Maxi Cosi® autostoel

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bugaboo Fox Adapter voor Maxi Cosi® autostoel om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bugaboo Fox Adapter voor Maxi Cosi® autostoel

Merk

Bugaboo

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.34 kg

Afmetingen

Hoogte: 20.80 cm

Breedte:

Omschrijving van Bugaboo Fox Adapter voor Maxi Cosi® autostoel

Met de Bugaboo Fox Adapter voor Maxi Cosi® autostoel kun je moeiteloos je autostoeltje van Maxi-Cosi, Cybex of Bugaboo bevestigen op je Bugaboo-kinderwagen. Deze adapter is speciaal ontworpen om een veilige en stabiele verbinding te creëren tussen de autostoel en de kinderwagen. Of je nu een uitstapje maakt naar de stad of een wandeling in het park maakt, deze adapterset zorgt voor het ultieme gemak en comfort. Met de eenvoudige bevestiging van de Bugaboo Fox Adapter kun je in een handomdraai de autostoel op je kinderwagen plaatsen. Geen gedoe met ingewikkelde installaties of onhandige bevestigingspunten. Met deze adapter kun je snel en veilig je autostoeltje vastmaken, zodat je direct kunt genieten van je wandeling met je kleintje. Bovendien is deze adapter duurzaam en van hoge kwaliteit, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Met de Bugaboo Fox Adapter voor Maxi Cosi® autostoel hoef je je geen zorgen te maken over het meenemen van een aparte kinderwagen en autostoel. Met deze handige adapter kun je beide gemakkelijk combineren, waardoor je ruimte bespaart en altijd voorbereid bent op elke situatie. De adapter is compatibel met verschillende autostoeltjes, waardoor je flexibel bent in je keuze. Kies voor gebruiksgemak en comfort met de Bugaboo Fox Adapter voor Maxi Cosi® autostoel.

Veelgestelde vragen over Bugaboo Fox Adapter voor Maxi Cosi® autostoel

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bugaboo Fox Adapter voor Maxi Cosi® autostoel is . Daarnaast is Bugaboo Fox Adapter voor Maxi Cosi® autostoel geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bugaboo Fox Adapter voor Maxi Cosi® autostoel heeft .

Bugaboo Fox Adapter voor Maxi Cosi® autostoel heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bugaboo Fox Adapter voor Maxi Cosi® autostoel heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Bugaboo Fox Adapter voor Maxi Cosi® autostoel zijn als volgt:

  • Product hoogte: 20.80 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.34 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens