1. kinderwagen
  2. Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy Creme

Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy Creme

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy Creme om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy Creme

Merk

Deryan

Max aanbevolen gewicht

22.68 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

12.70 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 77 cm

Omschrijving van Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy Creme

Met de Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy Creme combineer je stijl, comfort en ruimte voor twee kinderen in één. Deze dubbele buggy is ontworpen om de beste compacte en vouwbare buggy op de markt te zijn, en dat merk je meteen. De crèmekleurige bekleding geeft een luxe uitstraling aan de buggy, terwijl het stevige frame zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. De Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy Creme biedt niet alleen plaats aan twee kinderen, maar ook aan al hun benodigdheden. Met meerdere opbergvakken en een ruime boodschappenmand heb je altijd voldoende ruimte voor luiers, snacks en speelgoed. De verstelbare rugleuningen en voetsteunen zorgen ervoor dat je kinderen comfortabel kunnen zitten of zelfs een dutje kunnen doen tijdens een wandeling. Deze dubbele buggy is niet alleen praktisch, maar ook gemakkelijk in gebruik. Met één druk op de knop vouw je de buggy moeiteloos in en uit, waardoor hij ideaal is voor onderweg. De duwstang is in hoogte verstelbaar, zodat zowel ouders als verzorgers comfortabel kunnen wandelen. Kortom, de Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy Creme is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een stijlvolle en comfortabele oplossing voor het vervoeren van twee kinderen.

Veelgestelde vragen over Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy Creme

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy Creme is 22.68 kg. Daarnaast is Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy Creme geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy Creme heeft Massieve banden.

Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy Creme heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy Creme heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Deryan Luxe Rolo X2 Dubbele Buggy Duo Buggy Creme zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 77 cm
  • Het is daarnaast 12.70 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens