1. kinderwagen
  2. BABYZEN YOYO 6+ color pack Kleur: Taupe

BABYZEN YOYO 6+ color pack Kleur: Taupe

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over BABYZEN YOYO 6+ color pack Kleur: Taupe om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties BABYZEN YOYO 6+ color pack Kleur: Taupe

Merk

Babyzen

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.65 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van BABYZEN YOYO 6+ color pack Kleur: Taupe

KLEUREN VOOR STIJL - Het BABYZEN YOYO 6+ Color Pack is verkrijgbaar in de kleur Taupe, een trendy en veelzijdige kleur die perfect past bij elke stijl. Het Color Pack bevat een comfortabel zitkussen, een zonnekap die waterbestendig is en in de wasmachine kan worden gewassen (zonnekap frame niet inbegrepen), en een handig rugzakje met een ritssluiting. Met negen verschillende kleuropties kunt u uw kinderwagen aanpassen aan uw persoonlijke smaak. GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID - De 6+ Color Pack is eenvoudig te bevestigen aan het YOYO2 Frame (apart verkrijgbaar). Samen vormen ze een kinderwagen die niet alleen lichtgewicht is, maar ook alle functies en gemakken biedt die u nodig heeft. Of u nu een dagje uit gaat met vrienden, een taxi neemt of het openbaar vervoer gebruikt, deze kinderwagen is gemakkelijk mee te nemen. Bovendien kunt u hem met één hand in- en uitvouwen, waardoor hij perfect is voor drukke ouders. GROEIT MET UW KIND MEE - Met het BABYZEN YOYO-systeem heeft u slechts één kinderwagen nodig. Begin met het frame en het 0+ Newborn Pack of de reiswieg voor uw pasgeborene. Naarmate uw baby groeit, kunt u overstappen naar het 6+ Color Pack, dat geschikt is voor peuters tot 22 kg. Deze aanpasbaarheid zorgt ervoor dat u jaren.

Veelgestelde vragen over BABYZEN YOYO 6+ color pack Kleur: Taupe

Het maximaal aanbevolen gewicht voor BABYZEN YOYO 6+ color pack Kleur: Taupe is . Daarnaast is BABYZEN YOYO 6+ color pack Kleur: Taupe geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. BABYZEN YOYO 6+ color pack Kleur: Taupe heeft .

BABYZEN YOYO 6+ color pack Kleur: Taupe heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. BABYZEN YOYO 6+ color pack Kleur: Taupe heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van BABYZEN YOYO 6+ color pack Kleur: Taupe zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.65 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens