1. kinderwagen
  2. Easywalker Stuurwiel voor de Easywalker Jimmey, Harvey3, Rudey, Miley, Jackey

Easywalker Stuurwiel voor de Easywalker Jimmey, Harvey3, Rudey, Miley, Jackey

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Easywalker Stuurwiel voor de Easywalker Jimmey, Harvey3, Rudey, Miley, Jackey om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Easywalker Stuurwiel voor de Easywalker Jimmey, Harvey3, Rudey, Miley, Jackey

Merk

Easywalker

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.35 kg

Afmetingen

Hoogte: 20 cm

Breedte:

Omschrijving van Easywalker Stuurwiel voor de Easywalker Jimmey, Harvey3, Rudey, Miley, Jackey

Met het Easywalker Stuurwiel voor de Easywalker Jimmey, Harvey3, Rudey, Miley en Jackey kunnen kinderen genieten van een extra leuke rit in hun buggy. Dit innovatieve accessoire kan eenvoudig aan de bumper bar van de buggy worden bevestigd, waardoor het lijkt alsof je kleintje zelf achter het stuur zit. Het stuurwiel is speciaal ontworpen om perfect te passen op de Easywalker Jimmey, Harvey3, Rudey, Milewy en Miley2, Buggy GO, Jackey, Buggy SNAP en Mini TURN. Hierdoor is het geschikt voor verschillende modellen en biedt het urenlang speelplezier voor je kind. Met het Easywalker Stuurwiel kan je kind zijn of haar fantasie de vrije loop laten en zich een echte coureur voelen. Het stuurwiel is voorzien van realistische geluiden en heeft knoppen waarmee je kind verschillende functies kan activeren. Zo kan hij of zij de claxon laten klinken, richting aangeven met de knipperlichten en zelfs de motor starten. Het Easywalker Stuurwiel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is duurzaam, zodat je kind er lang plezier van kan hebben. Met dit leuke accessoire wordt elke wandeling of trip met de buggy een avontuurlijke ervaring voor je kleintje. Laat je kind de wereld ontdekken terwijl hij of zij zich een echte chauffeur voelt met het Easywalker Stuurwiel!

Veelgestelde vragen over Easywalker Stuurwiel voor de Easywalker Jimmey, Harvey3, Rudey, Miley, Jackey

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Easywalker Stuurwiel voor de Easywalker Jimmey, Harvey3, Rudey, Miley, Jackey is . Daarnaast is Easywalker Stuurwiel voor de Easywalker Jimmey, Harvey3, Rudey, Miley, Jackey geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Easywalker Stuurwiel voor de Easywalker Jimmey, Harvey3, Rudey, Miley, Jackey heeft .

Easywalker Stuurwiel voor de Easywalker Jimmey, Harvey3, Rudey, Miley, Jackey heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Easywalker Stuurwiel voor de Easywalker Jimmey, Harvey3, Rudey, Miley, Jackey heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Easywalker Stuurwiel voor de Easywalker Jimmey, Harvey3, Rudey, Miley, Jackey zijn als volgt:

  • Product hoogte: 20 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.35 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens