1. kinderwagen
  2. Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht - Aluminium frame

Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht - Aluminium frame

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht - Aluminium frame om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht - Aluminium frame

Merk

Deryan

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

6 kg

Afmetingen

Hoogte: 108 cm

Breedte: 56 cm

Omschrijving van Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht - Aluminium frame

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle manier om met je kindje op pad te gaan? Dan is de Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht echt iets voor jou! Deze buggy is speciaal ontworpen om de beste compacte en vouwbare buggy op de markt te zijn. Het comfort van jouw kindje staat bij dit ontwerp voorop, zodat jullie samen kunnen genieten van elk avontuur. De Deryan XP Buggy kan zelfs vanaf de geboorte worden gebruikt door het toevoegen van een passende reiswieg. Zo kun je vanaf het allereerste begin samen op ontdekkingsreis gaan. Het aluminium frame zorgt niet alleen voor een lichtgewicht design, maar ook voor een stijlvolle uitstraling. Met de Deryan Luxe XP Buggy ben je altijd klaar voor een comfortabele en trendy rit met je kindje.

Veelgestelde vragen over Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht - Aluminium frame

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht - Aluminium frame is 25 kg. Daarnaast is Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht - Aluminium frame geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht - Aluminium frame heeft Alle banden zijn massieve banden.

Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht - Aluminium frame heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht - Aluminium frame heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht - Aluminium frame zijn als volgt:

  • Product hoogte: 108 cm
  • product breedte: 56 cm
  • Het is daarnaast 6 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens