1. kinderwagen
  2. Maxi-Cosi Adorra² Kinderwagen Essential Black BESTE KOOP Consumentenbond (februari 2022)

Maxi-Cosi Adorra² Kinderwagen Essential Black BESTE KOOP Consumentenbond (februari 2022)

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Maxi-Cosi Adorra² Kinderwagen Essential Black BESTE KOOP Consumentenbond (februari 2022) om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Maxi-Cosi Adorra² Kinderwagen Essential Black BESTE KOOP Consumentenbond (februari 2022)

Merk

Maxi-Cosi

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

15480 g

Afmetingen

Hoogte: 108.5 cm

Breedte: 59.5 cm

Omschrijving van Maxi-Cosi Adorra² Kinderwagen Essential Black BESTE KOOP Consumentenbond (februari 2022)

De Maxi-Cosi Adorra² Kinderwagen Essential Black is de beste keuze volgens de Consumentenbond (februari 2022). Deze kinderwagen is speciaal ontworpen voor ouders die altijd in beweging zijn en behoefte hebben aan een wendbare en duurzame kinderwagen. Met zijn strakke en tijdloze design is de Maxi-Cosi Adorra² een ware blikvanger. De zwarte kleur geeft hem een stijlvolle en moderne uitstraling. Maar deze kinderwagen is niet alleen mooi om te zien, hij is ook uiterst praktisch. Dankzij de verbeterde functionaliteiten is de Maxi-Cosi Adorra² nu nog meer geschikt voor het gezinsleven. Deze kinderwagen is voorzien van een ruime zitting en een verstelbare rugleuning, zodat je kindje altijd comfortabel zit of ligt. Daarnaast beschikt de Adorra² over een handige boodschappenmand waarin je al je spullen gemakkelijk kunt opbergen. De wendbaarheid van deze kinderwagen is ook een groot pluspunt. Dankzij de soepele wielen en de goede vering manoeuvreer je moeiteloos door iedere straat. Bovendien is de Maxi-Cosi Adorra² eenvoudig op te vouwen en compact op te bergen. Met de Maxi-Cosi Adorra² Kinderwagen Essential Black haal je niet alleen een praktische kinderwagen in huis, maar ook een stijlvol en betrouwbaar model. De beste keuze voor jou en je gezin!

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Adorra² Kinderwagen Essential Black BESTE KOOP Consumentenbond (februari 2022)

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Maxi-Cosi Adorra² Kinderwagen Essential Black BESTE KOOP Consumentenbond (februari 2022) is 22 kg. Daarnaast is Maxi-Cosi Adorra² Kinderwagen Essential Black BESTE KOOP Consumentenbond (februari 2022) geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Maxi-Cosi Adorra² Kinderwagen Essential Black BESTE KOOP Consumentenbond (februari 2022) heeft Alle banden zijn massieve banden.

Maxi-Cosi Adorra² Kinderwagen Essential Black BESTE KOOP Consumentenbond (februari 2022) heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Maxi-Cosi Adorra² Kinderwagen Essential Black BESTE KOOP Consumentenbond (februari 2022) heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Maxi-Cosi Adorra² Kinderwagen Essential Black BESTE KOOP Consumentenbond (februari 2022) zijn als volgt:

  • Product hoogte: 108.5 cm
  • product breedte: 59.5 cm
  • Het is daarnaast 15480 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens