1. kinderwagen
  2. Bebeconfort Bonny Buggy Black Chic

Bebeconfort Bonny Buggy Black Chic

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bebeconfort Bonny Buggy Black Chic om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bebeconfort Bonny Buggy Black Chic

Merk

Bebeconfort

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

7723 g

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 55 cm

Omschrijving van Bebeconfort Bonny Buggy Black Chic

De Bebe Confort Bonny kinderwagen is de perfecte metgezel voor drukke stadsouders. Het opvouwen van deze kinderwagen is net zo eenvoudig als 1.2.3! Bonny kan compact worden opgevouwen en is erg licht, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Deze kinderwagen is ideaal voor zowel pasgeborenen als peuters (tot 22 kg) dankzij de platliggende positie en de verstelbare zitting in meerdere standen. Je baby zal comfortabel kunnen genieten van de stad of een dutje kunnen doen dankzij de grote zonnekap, verstelbare beensteun en gewatteerde zitting. Daarnaast heeft de Bebe Confort Bonny kinderwagen ook nog handige extra's. Zo beschikt hij over een ruime boodschappenmand waarin je al je spullen kunt opbergen tijdens het wandelen. De zwenkwielen zorgen voor een soepele en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid, zelfs in de drukste straten van de stad. Met de Bebe Confort Bonny kinderwagen kunnen jij en je baby comfortabel en stijlvol de stad verkennen. Kies voor de Bonny Buggy in de chique zwarte kleur en geniet van het gemak en de kwaliteit die deze kinderwagen te bieden heeft.

Veelgestelde vragen over Bebeconfort Bonny Buggy Black Chic

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bebeconfort Bonny Buggy Black Chic is 22 kg. Daarnaast is Bebeconfort Bonny Buggy Black Chic geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bebeconfort Bonny Buggy Black Chic heeft Alle banden zijn massieve banden.

Bebeconfort Bonny Buggy Black Chic heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bebeconfort Bonny Buggy Black Chic heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Bebeconfort Bonny Buggy Black Chic zijn als volgt:

  • Product hoogte: 85 cm
  • product breedte: 55 cm
  • Het is daarnaast 7723 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens