1. kinderwagen
  2. Dooky Kinderwagen slot

Dooky Kinderwagen slot

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Kinderwagen slot om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Kinderwagen slot

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

53 g

Afmetingen

Hoogte: 1 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Kinderwagen slot

Het is tegenwoordig helaas steeds vaker nodig om onze kostbare kinderwagens, buggy's en fietsstoeltjes te beschermen tegen diefstal. Gelukkig is er nu een oplossing: het Dooky kinderwagen slot. Met dit innovatieve slot kun je je waardevolle wagen in een oogwenk veilig op slot zetten. Uit recent onderzoek is gebleken dat kinderwagens en buggy's die op slot staan aanzienlijk minder snel gestolen worden dan diegene die gemakkelijk meegenomen kunnen worden. Het Dooky kinderwagen slot biedt dus een effectieve manier om je eigendommen te beschermen en je gemoedsrust te vergroten. Dit kinderwagen slot is eenvoudig te gebruiken en past op vrijwel alle soorten kinderwagens, buggy's en fietsstoeltjes. Het is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een stevige constructie, waardoor het bestand is tegen pogingen tot diefstal. Daarnaast is het slot compact en lichtgewicht, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is tijdens je dagelijkse wandelingen of uitstapjes. Met het Dooky kinderwagen slot hoef je je geen zorgen meer te maken over het achterlaten van je waardevolle spullen. Bescherm je kinderwagen en geniet van gemoedsrust tijdens al je avonturen met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Dooky Kinderwagen slot

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Kinderwagen slot is . Daarnaast is Dooky Kinderwagen slot geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Kinderwagen slot heeft .

Dooky Kinderwagen slot heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Kinderwagen slot heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Kinderwagen slot zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 53 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens