1. kinderwagen
  2. Ding UV Buggy Parasol DI-252421

Ding UV Buggy Parasol DI-252421

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Ding UV Buggy Parasol DI-252421 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Ding UV Buggy Parasol DI-252421

Merk

Ding

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Ding UV Buggy Parasol DI-252421

De Ding UV Buggy Parasol DI-252421 is een must-have accessoire voor ouders die hun kindje willen beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Met een UV 50+ bescherming biedt deze zwarte buggy parasol een uitstekende bescherming tegen de felle zon. Wat deze parasol echt onderscheidt, is de universele klem. Deze klem zorgt ervoor dat de parasol op vrijwel elke buggy of kinderwagen kan worden bevestigd, of ze nu ovale of ronde buizen hebben. Dit betekent dat je geen aparte parasol nodig hebt voor elke kinderwagen die je hebt, waardoor je tijd en geld bespaart. Het frame van de parasol is gemaakt van carbonvezel, waardoor het niet alleen sterk is, maar ook roestvrij. Dit betekent dat je erop kunt vertrouwen dat deze parasol lang meegaat en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Bovendien is het eerste stukje na de klem flexibel, zodat je de parasol in de gewenste positie kunt zetten. Of je nu de zon wilt blokkeren of een schaduwrijke omgeving wilt creëren, deze parasol past zich aan jouw behoeften aan. Met de Ding UV Buggy Parasol DI-252421 kun je er zeker van zijn dat je kindje de hele dag door beschermd is tegen de schadelijke effecten van de zon. Voeg deze praktische en stijlvolle parasol toe aan je buggy of kinderwagen en geniet van zonnige dagen zonder zorgen!

Veelgestelde vragen over Ding UV Buggy Parasol DI-252421

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Ding UV Buggy Parasol DI-252421 is . Daarnaast is Ding UV Buggy Parasol DI-252421 geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Ding UV Buggy Parasol DI-252421 heeft .

Ding UV Buggy Parasol DI-252421 heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Ding UV Buggy Parasol DI-252421 heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Ding UV Buggy Parasol DI-252421 zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens