1. kinderwagen
  2. Nijntje wagenspanner Vintage Little Flowers

Nijntje wagenspanner Vintage Little Flowers

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Nijntje wagenspanner Vintage Little Flowers om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Nijntje wagenspanner Vintage Little Flowers

Merk

Little Dutch

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.12 kg

Afmetingen

Hoogte: 6 cm

Breedte:

Omschrijving van Nijntje wagenspanner Vintage Little Flowers

De Nijntje wagenspanner Vintage Little Flowers is een prachtig stukje speelgoed dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook uitnodigt tot interactie. Elk figuurtje aan deze wagenspanner heeft een speciale functie die ontdekt kan worden. Je kleintje zal genieten van het ratelende geluid, het piepen en knisperen dat deze wagenspanner produceert. De wagenspanner kan gemakkelijk bevestigd worden aan de autostoel of kinderwagen, waardoor het de perfecte metgezel is om je kleintje onderweg te vermaken. Bovendien helpt het spelen met deze wagenspanner de hand-oogcoördinatie van je kindje te oefenen. Het is een geweldige manier om hun zintuigen te stimuleren en tegelijkertijd plezier te hebben. Met de Nijntje wagenspanner Vintage Little Flowers voeg je niet alleen een stijlvolle accessoire toe aan je kinderwagen, maar geef je je kleintje ook de mogelijkheid om te spelen en te ontdekken. Het is een geweldig cadeau voor elke ouder die op zoek is naar een combinatie van esthetiek en functionaliteit. Laat je kindje genieten van de vrolijke geluiden en texturen van deze wagenspanner en zie hoe ze zich ontwikkelen terwijl ze spelen.

Veelgestelde vragen over Nijntje wagenspanner Vintage Little Flowers

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Nijntje wagenspanner Vintage Little Flowers is . Daarnaast is Nijntje wagenspanner Vintage Little Flowers geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Nijntje wagenspanner Vintage Little Flowers heeft .

Nijntje wagenspanner Vintage Little Flowers heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Nijntje wagenspanner Vintage Little Flowers heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Nijntje wagenspanner Vintage Little Flowers zijn als volgt:

  • Product hoogte: 6 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.12 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens