1. kinderwagen
  2. Maxi-Cosi Mara Buggy Brave Graphite

Maxi-Cosi Mara Buggy Brave Graphite

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Maxi-Cosi Mara Buggy Brave Graphite om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Maxi-Cosi Mara Buggy Brave Graphite

Merk

Maxi-Cosi

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

0.82 kg

Afmetingen

Hoogte: 1025 cm

Breedte: 29 cm

Omschrijving van Maxi-Cosi Mara Buggy Brave Graphite

De Maxi-Cosi Mara Buggy Brave Graphite is de perfecte metgezel voor ouders met een druk stadsleven. Deze ultracompacte buggy is ontworpen om gemakkelijk te manoeuvreren door smalle straten en drukke winkelstraten, zonder in te leveren op comfort en stijl. Met zijn lichtgewicht ontwerp en handige draagriem is de Mara ideaal voor onderweg. Of je nu een snelle boodschap wilt doen of een ontspannen wandeling wilt maken in het park, de Maxi-Cosi Mara staat altijd voor je klaar. De Maxi-Cosi Mara is niet alleen praktisch, maar ook comfortabel voor je kindje. Het zitje kan volledig plat worden gelegd, waardoor je de buggy al vanaf de geboorte kunt gebruiken. De verstelbare rugleuning en voetensteun zorgen ervoor dat je kindje altijd in de meest comfortabele positie zit. Daarnaast is de Mara uitgerust met een grote zonnekap die bescherming biedt tegen de zon en wind. De buggy is voorzien van een ruime boodschappenmand waar je al je benodigdheden in kunt opbergen. Kortom, met de Maxi-Cosi Mara Buggy Brave Graphite ben je altijd klaar voor avontuur, waar je ook naartoe gaat!

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Mara Buggy Brave Graphite

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Maxi-Cosi Mara Buggy Brave Graphite is 22 kg. Daarnaast is Maxi-Cosi Mara Buggy Brave Graphite geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Maxi-Cosi Mara Buggy Brave Graphite heeft Alle banden zijn massieve banden.

Maxi-Cosi Mara Buggy Brave Graphite heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Maxi-Cosi Mara Buggy Brave Graphite heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Maxi-Cosi Mara Buggy Brave Graphite zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1025 cm
  • product breedte: 29 cm
  • Het is daarnaast 0.82 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens