1. kinderwagen
  2. Regendekking Voor Kinderwagens

Regendekking Voor Kinderwagens

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Regendekking Voor Kinderwagens om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Regendekking Voor Kinderwagens

Merk

Caretero

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.15 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Regendekking Voor Kinderwagens

Bescherm je kinderwagen en jezelf tegen slecht weer met de Solide Regendekking. Deze hoes is gemaakt van hoge dichtheid folie die licht doorschijnend is en bestand is tegen extreme temperaturen. Zo kun je met een gerust hart door regen, wind en zelfs sneeuw wandelen, wetende dat je kinderwagen veilig en droog blijft. Deze regenhoes heeft een handig venster aan de voorkant, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je baby. Zo kun je oogcontact maken en je kindje geruststellen, terwijl jullie beschermd blijven tegen de elementen. Deze folie is goedgekeurd door het Poolse Hygiëne Instituut op het gebied van kwaliteit en productie, dus je kunt erop vertrouwen dat je een product van hoge kwaliteit krijgt. De Solide Regendekking is verkrijgbaar in drie verschillende versies, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden voor jouw type kinderwagen. Of je nu een buggy, een wandelwagen met drie wielen of een klassieke kinderwagen hebt, er is een regenhoes die bij jouw behoeften past. Dus ga erop uit, weer of geen weer, en geniet van de buitenlucht met je kleintje, wetende dat je goed beschermd bent tegen alle weersomstandigheden.

Veelgestelde vragen over Regendekking Voor Kinderwagens

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Regendekking Voor Kinderwagens is . Daarnaast is Regendekking Voor Kinderwagens geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Regendekking Voor Kinderwagens heeft .

Regendekking Voor Kinderwagens heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Regendekking Voor Kinderwagens heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Regendekking Voor Kinderwagens zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.15 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens