1. kinderwagen
  2. Babyzen YOYO² buggy COMPLEET FULL SET 0+ en 6+ taupe frame

Babyzen YOYO² buggy COMPLEET FULL SET 0+ en 6+ taupe frame

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Babyzen YOYO² buggy COMPLEET FULL SET 0+ en 6+ taupe frame om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Babyzen YOYO² buggy COMPLEET FULL SET 0+ en 6+ taupe frame

Merk

Babyzen

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

9 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 18 cm

Omschrijving van Babyzen YOYO² buggy COMPLEET FULL SET 0+ en 6+ taupe frame

De Babyzen YOYO² buggy COMPLEET FULL SET 0+ en 6+ taupe frame is de perfecte metgezel voor elke ouder. Dit complete pakket bevat het frame van de buggy, het Newborn-pack 0+ en het Color-pack 6+. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om je kleintje comfortabel en stijlvol te vervoeren. Het frame van de buggy is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Het taupe frame geeft de buggy een moderne en elegante uitstraling. Het is lichtgewicht en gemakkelijk op te vouwen, waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu naar de stad gaat, een wandeling maakt in het park of op reis gaat, de Babyzen YOYO² is altijd klaar voor gebruik. Het Newborn-pack 0+ zorgt voor optimaal comfort en veiligheid voor pasgeboren baby's. Het pack bestaat uit een zachte en gezellige bekleding, een verstelbare kap en een vijfpuntsgordel om je baby veilig op zijn plaats te houden. Het Color-pack 6+ is ideaal voor oudere baby's en peuters. Het pack bevat een comfortabele zitting, een verstelbare voetensteun en een zonnekap om je kleintje te beschermen tegen de zon. Met de Babyzen YOYO² buggy COMPLEET FULL SET 0+ en 6+ taupe frame ben je altijd klaar voor elk avontuur met je kleintje. Geniet van de vrijheid en flexibiliteit die deze buggy biedt, terwijl je tegelijkertijd de veiligheid en het comfort van je kind waarborgt.

Veelgestelde vragen over Babyzen YOYO² buggy COMPLEET FULL SET 0+ en 6+ taupe frame

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Babyzen YOYO² buggy COMPLEET FULL SET 0+ en 6+ taupe frame is 22 kg. Daarnaast is Babyzen YOYO² buggy COMPLEET FULL SET 0+ en 6+ taupe frame geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Babyzen YOYO² buggy COMPLEET FULL SET 0+ en 6+ taupe frame heeft Alle banden zijn massieve banden.

Babyzen YOYO² buggy COMPLEET FULL SET 0+ en 6+ taupe frame heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Babyzen YOYO² buggy COMPLEET FULL SET 0+ en 6+ taupe frame heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Babyzen YOYO² buggy COMPLEET FULL SET 0+ en 6+ taupe frame zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 18 cm
  • Het is daarnaast 9 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens