1. kinderwagen
  2. Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Soft Pink

Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Soft Pink

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Soft Pink om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Soft Pink

Merk

cabino

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

7.5 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Soft Pink

De Cabino Buggy Plooibuggy is een lichtgewicht en handig vervoermiddel voor ouders en hun kleintjes. De buggy kan eenvoudig worden versteld in vijf verschillende standen, waardoor je kindje altijd comfortabel zit, of het nu tijd is om te rusten of de wereld te ontdekken. Met de verstelbare rugleuning kun je de ideale positie vinden die past bij de behoeften van je kind. Deze buggy is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden oud, of vanaf het moment dat ze zelfstandig kunnen zitten. Met de 5-punts veiligheidsgordel zorg je ervoor dat je kindje stevig vastzit en veilig kan genieten van de rit. Bovendien heeft de Cabino Buggy een maximaal draaggewicht van maar liefst 22 kg, waardoor je er lang plezier van zult hebben. De Cabino Buggy Plooibuggy is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De zachte roze kleur geeft een vrolijke en trendy uitstraling. De buggy is voorzien van een handige opbergmand onderin, waarin je al je benodigdheden kunt meenemen tijdens je uitstapjes. Daarnaast is de buggy gemakkelijk op te vouwen, waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt en ideaal is voor op reis. Met de Cabino Buggy geniet je van het gemak en comfort, terwijl je kindje veilig en blij rondrijdt.

Veelgestelde vragen over Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Soft Pink

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Soft Pink is 22 kg. Daarnaast is Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Soft Pink geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Soft Pink heeft Massieve banden.

Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Soft Pink heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Soft Pink heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Soft Pink zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 7.5 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens