1. kinderwagen
  2. Chicco buggy Trolley me Calypso blue

Chicco buggy Trolley me Calypso blue

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Chicco buggy Trolley me Calypso blue om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Chicco buggy Trolley me Calypso blue

Merk

Chicco

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

8.50 kg

Afmetingen

Hoogte: 103 cm

Breedte: 49.50 cm

Omschrijving van Chicco buggy Trolley me Calypso blue

De Chicco buggy Trolley me in de kleur Calypso Blue is een veelzijdige buggy die gebruikt kan worden vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar oud. Met een maximaal draaggewicht van 15 kg is deze buggy geschikt voor langdurig gebruik. Deze buggy is uitgerust met een ruime zonnekap en een rugleuning die in meerdere posities verstelbaar is, zelfs tot een ligstand. Hierdoor kan je kindje altijd comfortabel zitten of liggen tijdens de wandelingen. Daarnaast is de voetensteun ook verstelbaar, zodat je kindje altijd de juiste ondersteuning heeft. Het inklappen van de buggy is eenvoudig en snel, waardoor je deze gemakkelijk kunt meenemen en opbergen. De 5-punts veiligheidsgordel zorgt ervoor dat je kindje veilig vastzit tijdens het wandelen. De zwenkwielen kunnen worden vastgezet, wat zorgt voor stabiliteit op verschillende ondergronden. Deze buggy wordt geleverd met een voorbeugel voor extra veiligheid en een grote boodschappenmand waarin je al je spullen kunt meenemen. De duwerhoogte van de buggy is 101 cm, wat zorgt voor een comfortabele duwervaring. De afmetingen van de buggy in geopende toestand zijn 84 x 49,5 x 103 cm, en opgevouwen is de buggy slechts 24 x 49,5 x 59 cm groot. Met een gewicht van 7,5 kg is deze buggy licht en gemakkelijk mee te nemen.

Veelgestelde vragen over Chicco buggy Trolley me Calypso blue

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Chicco buggy Trolley me Calypso blue is 15 kg. Daarnaast is Chicco buggy Trolley me Calypso blue geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Chicco buggy Trolley me Calypso blue heeft Massieve banden.

Chicco buggy Trolley me Calypso blue heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Chicco buggy Trolley me Calypso blue heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Chicco buggy Trolley me Calypso blue zijn als volgt:

  • Product hoogte: 103 cm
  • product breedte: 49.50 cm
  • Het is daarnaast 8.50 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens