1. kinderwagen
  2. Maxi-Cosi Jaya Buggy Essential Graphite (Black Frame + black leather)

Maxi-Cosi Jaya Buggy Essential Graphite (Black Frame + black leather)

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Maxi-Cosi Jaya Buggy Essential Graphite (Black Frame + black leather) om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Maxi-Cosi Jaya Buggy Essential Graphite (Black Frame + black leather)

Merk

Maxi-Cosi

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

6.90 kg

Afmetingen

Hoogte: 103 cm

Breedte: 26 cm

Omschrijving van Maxi-Cosi Jaya Buggy Essential Graphite (Black Frame + black leather)

De Maxi-Cosi Jaya Buggy Essential Graphite (Zwart Frame + zwart leer) is de ultieme kinderwagen voor ouders die op zoek zijn naar comfort en gemak tijdens hun wandelingen. Met zijn compacte en lichte ontwerp is deze buggy perfect geschikt voor drukke stadsbewoners. De Jaya kinderwagen is voorzien van een handig automatisch inklapmechanisme, waardoor je hem met slechts één hand kunt inklappen. Druk simpelweg op de knop en til de kinderwagen op, en je bent klaar om te gaan. Dit maakt het manoeuvreren door smalle straten en drukke winkelstraten een fluitje van een cent. Maar dat is niet alles! De Maxi-Cosi Jaya Buggy is uitgerust met een stijlvol zwart frame en zacht zwart leer, waardoor hij niet alleen praktisch is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Je kunt er zeker van zijn dat je met deze kinderwagen de show steelt tijdens je wandelingen in de stad. Kortom, met de Maxi-Cosi Jaya Buggy Essential Graphite (Zwart Frame + zwart leer) krijg je het beste van beide werelden - comfort, gemak en stijl. Waar wacht je nog op? Maak je klaar voor ontspannen en moeiteloze wandelingen met je kleintje!

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Jaya Buggy Essential Graphite (Black Frame + black leather)

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Maxi-Cosi Jaya Buggy Essential Graphite (Black Frame + black leather) is 22 kg. Daarnaast is Maxi-Cosi Jaya Buggy Essential Graphite (Black Frame + black leather) geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Maxi-Cosi Jaya Buggy Essential Graphite (Black Frame + black leather) heeft Alle banden zijn massieve banden.

Maxi-Cosi Jaya Buggy Essential Graphite (Black Frame + black leather) heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Maxi-Cosi Jaya Buggy Essential Graphite (Black Frame + black leather) heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Maxi-Cosi Jaya Buggy Essential Graphite (Black Frame + black leather) zijn als volgt:

  • Product hoogte: 103 cm
  • product breedte: 26 cm
  • Het is daarnaast 6.90 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens