1. kinderwagen
  2. UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Beige maat Onesize

UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Beige maat Onesize

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Beige maat Onesize om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Beige maat Onesize

Merk

UV-Fashions

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 0 mm

Breedte:

Omschrijving van UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Beige maat Onesize

De UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens in de kleur beige, maat Onesize, is een onmisbaar accessoire tijdens zonnige zomerdagen. Deze parasol beschermt uw kleintje tegen de intense zonnestralen en zorgt voor een comfortabele wandelervaring. Met een indrukwekkende diameter van 70 cm en een lengte van 77 cm biedt deze parasol uitstekende beschutting voor uw kindje. Wat deze parasol echt uniek maakt, is de zilvercoating aan de binnenzijde. Deze coating biedt een UPF50+ bescherming tegen de zon, volgens de strenge Australische normen. Dit betekent dat uw kleintje optimaal beschermd is tegen schadelijke UV-stralen. Daarnaast is het materiaal van de parasol waterafstotend, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens een onverwachte regenbui. Deze UV-Fashions parasol is eenvoudig te bevestigen dankzij de universele houder. U kunt de parasol op de meeste kinderwagens en buggy's met ovale en ronde buizen installeren. Bovendien is de positie van de parasol aanpasbaar dankzij de elastische delen. Zo kunt u altijd de perfecte hoek vinden om uw kindje te beschermen. Deze wandelwagenparasol is het resultaat van jarenlange ervaring, innovatief denken en hoogwaardige kwaliteit. Alles met als doel om de veiligheid en het comfort van uw kindje te waarborgen.

Veelgestelde vragen over UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Beige maat Onesize

Het maximaal aanbevolen gewicht voor UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Beige maat Onesize is . Daarnaast is UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Beige maat Onesize geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Beige maat Onesize heeft .

UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Beige maat Onesize heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Beige maat Onesize heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van UV-Fashions Universele UV-parasol voor kinderwagens Beige maat Onesize zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0 mm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens