1. kinderwagen
  2. XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel

XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel

Merk

XQC

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.01 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel

De XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel is de perfecte accessoire voor alle Joolz Day kinderwagen modellen. Met deze set van twee hoezen zorg je ervoor dat jouw kinderwagen er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook beschermd is tegen slijtage. De verpakking bevat een hoes voor de duwstang/handgreep van het frame en een hoes voor de veiligheidsbeugel van de wandelwagen-inzet. Beide hoezen zijn gemaakt van luxe imitatie skai leder, waardoor ze een elegant en duurzaam uiterlijk hebben. Het materiaal is van hoge kwaliteit en voelt zacht en comfortabel aan, wat zorgt voor een prettige grip tijdens het wandelen met je kindje. Met de XQC Joolz Day Hoes maak je jouw kinderwagen echt uniek. De hoezen zijn verkrijgbaar in twee prachtige kleuren, namelijk cognac en zwart. Kies de kleur die het beste bij jouw stijl en persoonlijkheid past. Of je nu op zoek bent naar een klassieke look of juist een moderne uitstraling wilt geven aan je kinderwagen, met de XQC Joolz Day Hoes creëer je precies de sfeer die je zoekt. Bescherm je kinderwagen en geef hem een persoonlijke touch met deze prachtige hoezen.

Veelgestelde vragen over XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel

Het maximaal aanbevolen gewicht voor XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel is . Daarnaast is XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel heeft .

XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.01 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens