1. kinderwagen
  2. Born Lucky Buggy Plooibuggy Suv Compact Omkeerbare Zitting

Born Lucky Buggy Plooibuggy Suv Compact Omkeerbare Zitting

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Born Lucky Buggy Plooibuggy Suv Compact Omkeerbare Zitting om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Born Lucky Buggy Plooibuggy Suv Compact Omkeerbare Zitting

Merk

Born Lucky

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

7.2 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Born Lucky Buggy Plooibuggy Suv Compact Omkeerbare Zitting

Neem je kleintje mee op avontuur met de Born Lucky Buggy Plooibuggy Suv Compact Omkeerbare Zitting. Deze luxe buggy is perfect voor onderweg en zorgt ervoor dat je samen met je kindje kunt genieten van het comfort en gemak. De buggy is ontworpen met oog voor detail, met mooie afwerking en stoere (imitatie) lederen accenten op de duwbeugel en veiligheidsbeugel. Hierdoor ziet de buggy er niet alleen stijlvol uit, maar biedt het ook een stevige grip tijdens het duwen. Naast het trendy design is ook de bekleding van deze buggy bijzonder. Gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen, draagt de Born Lucky Buggy bij aan een duurzamere wereld. Je kunt dus met een gerust hart op pad gaan, wetende dat je ook nog eens een positieve bijdrage levert aan het milieu. De omkeerbare zitting van de buggy zorgt ervoor dat je je kleintje altijd in de gaten kunt houden, of je nu samen wandelt of even een pauze neemt onderweg. Dankzij het compacte formaat is de buggy ook nog eens gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Kortom, de Born Lucky Buggy Plooibuggy Suv Compact Omkeerbare Zitting is een must-have voor elke ouder die stijl, comfort en duurzaamheid belangrijk vindt tijdens het reizen met hun kleintje.

Veelgestelde vragen over Born Lucky Buggy Plooibuggy Suv Compact Omkeerbare Zitting

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Born Lucky Buggy Plooibuggy Suv Compact Omkeerbare Zitting is 15 kg. Daarnaast is Born Lucky Buggy Plooibuggy Suv Compact Omkeerbare Zitting geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Born Lucky Buggy Plooibuggy Suv Compact Omkeerbare Zitting heeft Alle banden zijn massieve banden.

Born Lucky Buggy Plooibuggy Suv Compact Omkeerbare Zitting heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Born Lucky Buggy Plooibuggy Suv Compact Omkeerbare Zitting heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Born Lucky Buggy Plooibuggy Suv Compact Omkeerbare Zitting zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 7.2 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens