1. kinderwagen
  2. Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuwer en Hoger 2023 model Stroller met MagicFold™

Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuwer en Hoger 2023 model Stroller met MagicFold™

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuwer en Hoger 2023 model Stroller met MagicFold™ om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuwer en Hoger 2023 model Stroller met MagicFold™

Merk

Hamilton by Yoop

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

13.30 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 48 cm

Omschrijving van Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuwer en Hoger 2023 model Stroller met MagicFold™

De Hamilton by Yoop S1 Plus buggy is een must-have voor ouders die op zoek zijn naar comfort, gemak en veiligheid voor hun kleintje. Met het nieuwe en verbeterde 2023 model ben je verzekerd van een buggy die voldoet aan al je behoeften en verwachtingen. Deze buggy is niet alleen comfortabel, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Met het innovatieve MagicFold™-systeem kun je de buggy moeiteloos en snel opvouwen en opbergen wanneer je hem niet nodig hebt. Dit bespaart kostbare tijd en ruimte, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: quality time met je kind. Bovendien wordt de Hamilton by Yoop S1 Plus geleverd met een monteerbare premium wieg. Deze wieg biedt extra ondersteuning en comfort voor je baby, zodat ze altijd in een veilige en geborgen omgeving kunnen rusten. Het hogere ontwerp van de buggy zorgt voor een beter zicht voor je kleintje, terwijl de stevige constructie en verstelbare veiligheidsgordel zorgen voor maximale veiligheid tijdens het gebruik. Of je nu op reis gaat of gewoon een wandeling maakt in de buurt, de Hamilton by Yoop S1 Plus is de perfecte metgezel voor jou en je kind. Ontdek de vele handige functies en geniet van het gemak en comfort dat deze buggy te bieden heeft. Investeer vandaag nog in de Hamilton by Yoop S1 Plus en maak je leven als ouder een stuk eenvoudiger en plezieriger.

Veelgestelde vragen over Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuwer en Hoger 2023 model Stroller met MagicFold™

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuwer en Hoger 2023 model Stroller met MagicFold™ is 22 kg. Daarnaast is Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuwer en Hoger 2023 model Stroller met MagicFold™ geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuwer en Hoger 2023 model Stroller met MagicFold™ heeft Alle banden zijn massieve banden.

Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuwer en Hoger 2023 model Stroller met MagicFold™ heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuwer en Hoger 2023 model Stroller met MagicFold™ heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy met monteerbare Premium Wieg Nieuwer en Hoger 2023 model Stroller met MagicFold™ zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 48 cm
  • Het is daarnaast 13.30 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens