1. kinderwagen
  2. Mutsy Traveller parasol Grey

Mutsy Traveller parasol Grey

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Mutsy Traveller parasol Grey om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Mutsy Traveller parasol Grey

Merk

Mutsy

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

400 g

Afmetingen

Hoogte: 8 cm

Breedte:

Omschrijving van Mutsy Traveller parasol Grey

De Mutsy Traveller parasol in de kleur grijs is een absolute must-have om je kindje te beschermen tegen de felle zonnestralen. Met zijn prachtige ontwerp en functionaliteit is deze parasol de perfecte aanvulling op je kinderwagen. Deze parasol wordt geleverd met een handige houder, waardoor je hem eenvoudig aan de kinderwagen kunt bevestigen. Of je nu een wandeling in het park maakt, een dagje naar het strand gaat of gewoon onderweg bent, deze parasol zorgt ervoor dat je kindje altijd comfortabel en veilig is. De Mutsy Traveller parasol is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen. De parasol is voorzien van een UV-beschermende coating, wat ervoor zorgt dat schadelijke zonnestralen worden tegengehouden. Bovendien is de parasol verstelbaar, zodat je hem kunt aanpassen aan de stand van de zon. Met de Mutsy Traveller parasol hoef je je geen zorgen te maken over de zon. Geniet van je tijd buiten met je kindje, terwijl je tegelijkertijd stijlvol en praktisch bent!

Veelgestelde vragen over Mutsy Traveller parasol Grey

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Mutsy Traveller parasol Grey is . Daarnaast is Mutsy Traveller parasol Grey geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Mutsy Traveller parasol Grey heeft .

Mutsy Traveller parasol Grey heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Mutsy Traveller parasol Grey heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Mutsy Traveller parasol Grey zijn als volgt:

  • Product hoogte: 8 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 400 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens