1. kinderwagen
  2. XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac

XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac

Merk

XQC

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.01 kg

Afmetingen

Hoogte: 5.80 cm

Breedte:

Omschrijving van XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac

De XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac is een essentieel accessoire voor alle bezitters van Joolz kinderwagens. Deze set van twee hoezen is speciaal ontworpen voor de modellen Joolz Day, Joolz Day² en Joolz Day³. In de verpakking vind je een hoes voor de duwstang van het frame en een hoes voor de veiligheidsbeugel van de wandelwagen-inzet. Deze beschermhoes is gemaakt van luxueus imitatie skai leder, waardoor jouw kinderwagen een unieke uitstraling krijgt. Met de XQC Joolz Day Hoes geef je jouw kinderwagen een stijlvolle en trendy upgrade. De hoes is verkrijgbaar in de elegante kleur cognac, die perfect past bij elke Joolz kinderwagen. Daarnaast is er ook een klassieke zwarte variant beschikbaar. Bescherm niet alleen je kinderwagen, maar geef het ook een persoonlijke touch met de XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac. Deze hoogwaardige hoes zorgt niet alleen voor een verbeterde grip op de duwstang, maar biedt ook een comfortabele en stijlvolle zitervaring voor je kleintje. Maak jouw kinderwagen compleet met deze prachtige hoes en geniet samen van comfort en stijl tijdens je wandelingen.

Veelgestelde vragen over XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac

Het maximaal aanbevolen gewicht voor XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac is . Daarnaast is XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac heeft .

XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van XQC Joolz Day Hoes voor Kinderwagen Duwstang Cover voor Veiligheidsbeugel Cognac zijn als volgt:

  • Product hoogte: 5.80 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.01 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens