1. kinderwagen
  2. Lionelo Zoey Kinderwagen alluminium accessoires tot 15kg

Lionelo Zoey Kinderwagen alluminium accessoires tot 15kg

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Lionelo Zoey Kinderwagen alluminium accessoires tot 15kg om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Lionelo Zoey Kinderwagen alluminium accessoires tot 15kg

Merk

Lionelo

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

8 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 55 cm

Omschrijving van Lionelo Zoey Kinderwagen alluminium accessoires tot 15kg

De Lionelo Zoey Kinderwagen is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar comfort en veiligheid in een elegant design. Of je nu een wandeling in de buurt maakt of een langere reis maakt, deze kinderwagen biedt uiterst comfort voor zowel het kind als de ouder. De kinderwagen is voorzien van interessante oplossingen die het gebruiksgemak vergroten. Zo beschikt het over een grote en comfortabele stoel met een hoge rugleuning, waardoor je kind altijd comfortabel zit. Het frame is stevig en duurzaam, waardoor de kinderwagen geschikt is voor kinderen tot 15kg. Daarnaast biedt de speciale overkapping volledige bescherming tegen zon, regen en wind. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden tijdens je wandelingen. De kinderwagen is ook uitgerust met handige accessoires, zoals een ruime opbergmand waarin je al je benodigdheden kunt meenemen. Met de Lionelo Zoey Kinderwagen kunnen ouder en kind op elk moment samen genieten van comfort en stijl. Kies voor deze kinderwagen en maak wandelingen een plezierige ervaring voor het hele gezin.

Veelgestelde vragen over Lionelo Zoey Kinderwagen alluminium accessoires tot 15kg

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Lionelo Zoey Kinderwagen alluminium accessoires tot 15kg is 15 kg. Daarnaast is Lionelo Zoey Kinderwagen alluminium accessoires tot 15kg geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Lionelo Zoey Kinderwagen alluminium accessoires tot 15kg heeft Alle banden zijn massieve banden.

Lionelo Zoey Kinderwagen alluminium accessoires tot 15kg heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Lionelo Zoey Kinderwagen alluminium accessoires tot 15kg heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Lionelo Zoey Kinderwagen alluminium accessoires tot 15kg zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 55 cm
  • Het is daarnaast 8 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens