1. kinderwagen
  2. Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare

Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare

Merk

Hamilton by Yoop

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

8.92 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 48 cm

Omschrijving van Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare

Met zijn innovatieve MagicFold™ technologie zet de Hamilton by Yoop S1 Plus een nieuwe standaard voor buggy's. Dit 2023 model is licht van gewicht en eenvoudig verstelbaar, waardoor het de perfecte keuze is voor ouders die op zoek zijn naar gemak en comfort tijdens het reizen. De Hamilton by Yoop S1 Plus biedt niet alleen comfort, maar ook een uitgebreid scala aan functies om aan de behoeften van zowel ouder als kind te voldoen. Met zijn verstelbare rugleuning en voetensteun kan de buggy gemakkelijk worden aangepast aan de groei van het kind. De zitting is ook voorzien van een 5-puntsgordel voor extra veiligheid en een verstelbare kap om bescherming te bieden tegen zon en regen. Dankzij de MagicFold™ technologie kan de Hamilton by Yoop S1 Plus moeiteloos worden ingeklapt en opgeborgen, waardoor het ideaal is voor op reis. Bovendien is de buggy voorzien van een handige draagriem, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen. Met zijn premium design en betaalbare prijs is de Hamilton by Yoop S1 Plus de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke buggy zonder in te leveren op kwaliteit en functionaliteit.

Veelgestelde vragen over Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare is 15 kg. Daarnaast is Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare heeft Alle banden zijn massieve banden.

Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Hamilton by Yoop S1 Plus Buggy Premium budget stroller met MagicFold™ technologie 2023 model Lichte, verstelbare zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 48 cm
  • Het is daarnaast 8.92 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens