1. kinderwagen
  2. BOTC Regenhoes Kinderwagen Universele Regenhoes Kinderwagen met Kijkvenster Regenhoes voor reiswieg

BOTC Regenhoes Kinderwagen Universele Regenhoes Kinderwagen met Kijkvenster Regenhoes voor reiswieg

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over BOTC Regenhoes Kinderwagen Universele Regenhoes Kinderwagen met Kijkvenster Regenhoes voor reiswieg om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties BOTC Regenhoes Kinderwagen Universele Regenhoes Kinderwagen met Kijkvenster Regenhoes voor reiswieg

Merk

BOTC

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

363 g

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van BOTC Regenhoes Kinderwagen Universele Regenhoes Kinderwagen met Kijkvenster Regenhoes voor reiswieg

De BOTC Regenhoes Kinderwagen is een universele regenhoes die speciaal is ontworpen om uw kinderwagen te beschermen tegen regen en andere weersomstandigheden. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze regenhoes een goede veerkracht en is veilig voor uw kind. Het materiaal dat gebruikt wordt, is Food Grade EVA, wat betekent dat het veilig is voor uw kind en geen schadelijke stoffen bevat. Bovendien is het plastic materiaal zeer glad en zacht aan te raken, waardoor uw kind comfortabel en beschermd blijft, zelfs tijdens regenachtige wandelingen. Deze universele regenhoes is een onmisbaar item voor ouders die graag met hun baby's op pad gaan. Het biedt de beste zorg en bescherming in een veilige omgeving. Met een handig kijkvenster kunt u altijd oogcontact houden met uw kind, zelfs als het regent. Dit zorgt voor gemoedsrust en stelt u in staat om uw kind in de gaten te houden terwijl u geniet van uw wandeling. De regenhoes is ontworpen om perfect te passen op de meeste kinderwagens en reiswiegen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke ouder. Bescherm uw kinderwagen en geef uw kind de beste zorg met de BOTC Regenhoes Kinderwagen.

Veelgestelde vragen over BOTC Regenhoes Kinderwagen Universele Regenhoes Kinderwagen met Kijkvenster Regenhoes voor reiswieg

Het maximaal aanbevolen gewicht voor BOTC Regenhoes Kinderwagen Universele Regenhoes Kinderwagen met Kijkvenster Regenhoes voor reiswieg is . Daarnaast is BOTC Regenhoes Kinderwagen Universele Regenhoes Kinderwagen met Kijkvenster Regenhoes voor reiswieg geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. BOTC Regenhoes Kinderwagen Universele Regenhoes Kinderwagen met Kijkvenster Regenhoes voor reiswieg heeft .

BOTC Regenhoes Kinderwagen Universele Regenhoes Kinderwagen met Kijkvenster Regenhoes voor reiswieg heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. BOTC Regenhoes Kinderwagen Universele Regenhoes Kinderwagen met Kijkvenster Regenhoes voor reiswieg heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van BOTC Regenhoes Kinderwagen Universele Regenhoes Kinderwagen met Kijkvenster Regenhoes voor reiswieg zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 363 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens