1. kinderwagen
  2. Baninni Duo Buggy Adige

Baninni Duo Buggy Adige

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Baninni Duo Buggy Adige om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Baninni Duo Buggy Adige

Merk

Baninni

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

11.600000 kg

Afmetingen

Hoogte: 105.00 cm

Breedte: 76 cm

Omschrijving van Baninni Duo Buggy Adige

De Baninni Duo Buggy Adige is een fantastische wandelwagen voor duo's en tweelingen. Deze lichtgewicht buggy kan met slechts één hand worden in- en uitgevouwen, waardoor hij ontzettend gebruiksvriendelijk is. Met een breedte van 76 cm past de buggy gemakkelijk door standaard deuropeningen. Bovendien is hij compact inklapbaar, waardoor hij eenvoudig kan worden opgeborgen. Een van de beste eigenschappen van deze dubbele wandelwagen is dat de rugleuningen afzonderlijk verstelbaar zijn, zodat elk kind comfortabel kan zitten. Daarnaast zijn ook de voetensteunen aanpasbaar, wat zorgt voor een optimale ondersteuning. De trendy bekleding geeft de Adige een moderne uitstraling en elk zitje is voorzien van een 5-puntsgordel en een afneembare voorbeugel. Onderaan de buggy bevinden zich handige boodschappenmandjes, waarin je gemakkelijk een luiertas of speelgoed kunt opbergen. De Baninni Adige duo buggy is geschikt voor kinderen van 0 tot 36 maanden en kan per zitje een maximaal gewicht van 15 kg dragen. Daarnaast beschikt hij over zwenkwielen met rubberen banden en een centraal remsysteem voor optimale veiligheid. De afmetingen van de buggy wanneer hij open is, bedragen 76 cm x 86 cm. Met de Baninni Duo Buggy Adige haal je een praktische en trendy wandelwagen in huis. Dankzij het gebruiksgemak, de verstelbare.

Veelgestelde vragen over Baninni Duo Buggy Adige

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Baninni Duo Buggy Adige is 15 kg. Daarnaast is Baninni Duo Buggy Adige geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Baninni Duo Buggy Adige heeft Alle banden zijn massieve banden.

Baninni Duo Buggy Adige heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Baninni Duo Buggy Adige heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Baninni Duo Buggy Adige zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105.00 cm
  • product breedte: 76 cm
  • Het is daarnaast 11.600000 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens