1. kinderwagen
  2. Littlecutiez Wagenspanner Bambi Hert Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby

Littlecutiez Wagenspanner Bambi Hert Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Littlecutiez Wagenspanner Bambi Hert Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Littlecutiez Wagenspanner Bambi Hert Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby

Merk

Littlecutiez

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

63 g

Afmetingen

Hoogte: 25 cm

Breedte:

Omschrijving van Littlecutiez Wagenspanner Bambi Hert Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby

De Littlecutiez Wagenspanner Bambi Hert Gehaakt is een schattige en unieke toevoeging aan jouw kinderwagen of buggy. Met zijn handgemaakte design en houten kralen is deze wagenspanner een echte eyecatcher. De wagenspanner is voorzien van een schattig Bambi hertje, dat voor veel speelplezier zorgt. De zachte kleuren en het gehaakte materiaal maken deze wagenspanner perfect voor zowel jongens als meisjes. Daarnaast is de wagenspanner voorzien van extra grote kralen, waardoor deze variant een nog opvallender en speelser karakter heeft. De Littlecutiez Wagenspanner Bambi Hert Gehaakt is niet alleen een leuke accessoire voor jouw kinderwagen of buggy, maar ook een geweldig kraamcadeau. De wagenspanner stimuleert de ontwikkeling van de zintuigen en de hand-oog coördinatie van je kleintje. Bovendien is de wagenspanner eenvoudig te bevestigen en past deze op de meeste kinderwagens en buggy's. Met de Littlecutiez Wagenspanner Bambi Hert Gehaakt voeg je een vleugje stijl en speelsheid toe aan je babyuitzet. Laat je kleintje genieten van het ontdekken van de verschillende texturen en geluiden van deze prachtige wagenspanner. Haal het beste uit jouw kinderwagenervaring met deze unieke en handgemaakte wagenspanner.

Veelgestelde vragen over Littlecutiez Wagenspanner Bambi Hert Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Littlecutiez Wagenspanner Bambi Hert Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby is . Daarnaast is Littlecutiez Wagenspanner Bambi Hert Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Littlecutiez Wagenspanner Bambi Hert Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby heeft .

Littlecutiez Wagenspanner Bambi Hert Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Littlecutiez Wagenspanner Bambi Hert Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Littlecutiez Wagenspanner Bambi Hert Gehaakt Hout Kralen Kinderwagen Buggy Kraamcadeau Baby zijn als volgt:

  • Product hoogte: 25 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 63 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens