1. kinderwagen
  2. Bugaboo Cameleon 3 Plus Adapter voor Maxi-Cosi® autostoel

Bugaboo Cameleon 3 Plus Adapter voor Maxi-Cosi® autostoel

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bugaboo Cameleon 3 Plus Adapter voor Maxi-Cosi® autostoel om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bugaboo Cameleon 3 Plus Adapter voor Maxi-Cosi® autostoel

Merk

Bugaboo

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.31 kg

Afmetingen

Hoogte: 8 cm

Breedte:

Omschrijving van Bugaboo Cameleon 3 Plus Adapter voor Maxi-Cosi® autostoel

De Bugaboo Cameleon 3 Plus Adapter voor Maxi-Cosi® autostoel is een essentieel accessoire voor ouders die graag gebruik maken van hun Bugaboo kinderwagen in combinatie met een Maxi-Cosi autostoel. Met deze handige zwarte adapter wordt het eenvoudig om de autostoel veilig en stevig op de buggy te bevestigen, en vice versa. Of je nu een snelle boodschap wilt doen of een ontspannen wandeling wilt maken, met deze adapter heb je altijd de flexibiliteit om je kindje comfortabel en veilig te vervoeren. Je kunt moeiteloos de autostoel vanuit de auto op de kinderwagen plaatsen, zodat je kostbare tijd bespaart en je kindje ongestoord verder kan slapen. Bovendien kan de adapter ook andersom worden gebruikt, waardoor je de mogelijkheid hebt om je kindje in de vertrouwde autostoel te plaatsen en deze vervolgens gemakkelijk op de kinderwagen te bevestigen. Deze adapter is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veiligheid. Het stevige zwarte materiaal zorgt voor een stabiele verbinding tussen de autostoel en de kinderwagen, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over wiebelen of losraken. Bovendien is de adapter compatibel met verschillende modellen van de Maxi-Cosi autostoel, waardoor deze geschikt is voor diverse Bugaboo kinderwagens. Voeg deze Bugaboo Cameleon 3 Plus Adapter voor Maxi-Cosi® autostoel toe aan je uitrusting en geniet van de ultieme veelzijdigheid en gemak tijdens het.

Veelgestelde vragen over Bugaboo Cameleon 3 Plus Adapter voor Maxi-Cosi® autostoel

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bugaboo Cameleon 3 Plus Adapter voor Maxi-Cosi® autostoel is . Daarnaast is Bugaboo Cameleon 3 Plus Adapter voor Maxi-Cosi® autostoel geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bugaboo Cameleon 3 Plus Adapter voor Maxi-Cosi® autostoel heeft .

Bugaboo Cameleon 3 Plus Adapter voor Maxi-Cosi® autostoel heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bugaboo Cameleon 3 Plus Adapter voor Maxi-Cosi® autostoel heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Bugaboo Cameleon 3 Plus Adapter voor Maxi-Cosi® autostoel zijn als volgt:

  • Product hoogte: 8 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.31 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens