1. kinderwagen
  2. AeroMoov Air Layer Buggy Antraciet

AeroMoov Air Layer Buggy Antraciet

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over AeroMoov Air Layer Buggy Antraciet om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties AeroMoov Air Layer Buggy Antraciet

Merk

AeroMoov

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.24 kg

Afmetingen

Hoogte: 30 cm

Breedte:

Omschrijving van AeroMoov Air Layer Buggy Antraciet

De AeroMoov Air Layer Buggy Antraciet is de perfecte oplossing om de warmte in elk autostoeltje of buggy te reguleren. Dankzij de innovatieve 3D technologie van de ademende luchtlaag, kan overmatig zweten bij je kindje worden verminderd. Deze luchtlaag zorgt namelijk voor een veilige luchtcirculatie, waarbij overtollige lichaamswarmte wordt afgevoerd en frisse lucht uit de omgeving wordt aangevoerd. Deze Air Layer biedt talloze voordelen voor jou en je kindje. Ten eerste zorgt het voor een aangename en comfortabele omgeving voor je kindje tijdens het reizen. Geen last meer van oververhitting en klamme kleding! Daarnaast is de Air Layer ook zeer praktisch in gebruik. Het kan eenvoudig worden bevestigd in elk merk autostoeltje of buggy en is gemakkelijk te reinigen. Bovendien is het compact en lichtgewicht, waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen. Met de AeroMoov Air Layer Buggy Antraciet geniet je van een optimale temperatuurbeheersing voor je kindje tijdens het reizen. Het biedt niet alleen comfort, maar ook gemoedsrust, wetende dat je kindje zich prettig voelt en beschermd is tegen oververhitting. Investeer in deze innovatieve en praktische accessoire en maak reizen met je kindje nog aangenamer en zorgelozer.

Veelgestelde vragen over AeroMoov Air Layer Buggy Antraciet

Het maximaal aanbevolen gewicht voor AeroMoov Air Layer Buggy Antraciet is . Daarnaast is AeroMoov Air Layer Buggy Antraciet geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. AeroMoov Air Layer Buggy Antraciet heeft .

AeroMoov Air Layer Buggy Antraciet heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. AeroMoov Air Layer Buggy Antraciet heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van AeroMoov Air Layer Buggy Antraciet zijn als volgt:

  • Product hoogte: 30 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.24 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens