1. kinderwagen
  2. AeroMoov Air Layer Buggy Pears LIMITED EDITION 2021

AeroMoov Air Layer Buggy Pears LIMITED EDITION 2021

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over AeroMoov Air Layer Buggy Pears LIMITED EDITION 2021 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties AeroMoov Air Layer Buggy Pears LIMITED EDITION 2021

Merk

AeroMoov

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.28 kg

Afmetingen

Hoogte: 30 cm

Breedte:

Omschrijving van AeroMoov Air Layer Buggy Pears LIMITED EDITION 2021

De AeroMoov Air Layer is een absolute must-have voor elke ouder die comfort en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Deze LIMITED EDITION 2021 buggy is speciaal ontworpen om de warmte in elk merk autostoeltje of buggy te reguleren. Dankzij de unieke 3D technologie van de ademende luchtlaag, geniet je kindje altijd van een optimale luchtcirculatie, waardoor overmatig zweten wordt verminderd. Deze revolutionaire Air Layer zorgt ervoor dat overtollige lichaamswarmte moeiteloos wordt afgevoerd, terwijl er tegelijkertijd frisse lucht uit de omgeving wordt aangevoerd. Hierdoor blijft je kindje altijd koel en comfortabel, zelfs tijdens de warmste zomerdagen. Bovendien biedt de Air Layer nog vele andere voordelen. Zo beschermt het je autostoeltje of buggy tegen vlekken en slijtage, waardoor de levensduur van het product wordt verlengd. Met de AeroMoov Air Layer ben je verzekerd van een veilige en aangename rit voor je kindje. De LIMITED EDITION 2021 uitvoering in de kleur Pears voegt bovendien een vleugje stijl toe aan je kinderwagen. Wacht dus niet langer en geef je kindje het comfort dat het verdient met de AeroMoov Air Layer Buggy Pears LIMITED EDITION 2021.

Veelgestelde vragen over AeroMoov Air Layer Buggy Pears LIMITED EDITION 2021

Het maximaal aanbevolen gewicht voor AeroMoov Air Layer Buggy Pears LIMITED EDITION 2021 is . Daarnaast is AeroMoov Air Layer Buggy Pears LIMITED EDITION 2021 geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. AeroMoov Air Layer Buggy Pears LIMITED EDITION 2021 heeft .

AeroMoov Air Layer Buggy Pears LIMITED EDITION 2021 heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. AeroMoov Air Layer Buggy Pears LIMITED EDITION 2021 heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van AeroMoov Air Layer Buggy Pears LIMITED EDITION 2021 zijn als volgt:

  • Product hoogte: 30 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.28 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens