1. kinderwagen
  2. Playgro Zoe Zebra Hangspeeltje P0186979

Playgro Zoe Zebra Hangspeeltje P0186979

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Playgro Zoe Zebra Hangspeeltje P0186979 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Playgro Zoe Zebra Hangspeeltje P0186979

Merk

Playgro

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.41 kg

Afmetingen

Hoogte: 16 cm

Breedte:

Omschrijving van Playgro Zoe Zebra Hangspeeltje P0186979

Met het Playgro Zoe Zebra Hangspeeltje kunnen baby's stappen en happen! Dit unieke buggyspeeltje is ontworpen om je kleintje te vermaken tijdens reizen. De handige ring maakt het eenvoudig om de knuffel aan de autostoel, de buggy of zelfs aan de box te bevestigen. Zo kan je kleintje altijd genieten van het gezelschap van de schattige maar stoere Zoe de Zebra. Dankzij dit hangspeeltje zal elke kleine reis aanvoelen als een avontuurlijke safari voor je kleintje. Het speeltje helpt de zintuigen van je baby te stimuleren door middel van verschillende texturen, felle kleuren en leuke geluiden. Zoe de Zebra is gemaakt van zachte en veilige materialen, perfect voor kleine handjes om te grijpen en te ontdekken. Dit hangspeeltje is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het helpt je kleintje bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden en hand-oog coördinatie. Bovendien moedigt het speeltje ook de verbeeldingskracht en creativiteit van je kleintje aan. Neem het Playgro Zoe Zebra Hangspeeltje overal mee naartoe en zorg ervoor dat je kleintje altijd gezelschap heeft tijdens hun avonturen!

Veelgestelde vragen over Playgro Zoe Zebra Hangspeeltje P0186979

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Playgro Zoe Zebra Hangspeeltje P0186979 is . Daarnaast is Playgro Zoe Zebra Hangspeeltje P0186979 geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Playgro Zoe Zebra Hangspeeltje P0186979 heeft .

Playgro Zoe Zebra Hangspeeltje P0186979 heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Playgro Zoe Zebra Hangspeeltje P0186979 heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Playgro Zoe Zebra Hangspeeltje P0186979 zijn als volgt:

  • Product hoogte: 16 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.41 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens