1. kinderwagen
  2. BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Babywagen Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes

BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Babywagen Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Babywagen Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Babywagen Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes

Merk

BOTC

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

50 g

Afmetingen

Hoogte: 1 cm

Breedte:

Omschrijving van BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Babywagen Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes

De BOTC Kinderwagen tassenhaakjes zijn de perfecte aanvulling op elke kinderwagen. Met dit set van 2 extra stevige haakjes kunt u uw luiertas, boodschappentassen en andere accessoires gemakkelijk aan uw kinderwagen bevestigen. De haakjes zijn gemaakt van hoogwaardig zwart leer en zijn ontworpen om perfect te passen bij elke kinderwagen. Met deze tassenhaakjes kunt u uw stijlvolle look behouden terwijl u uw handen vrij houdt. Of u nu naar de winkel gaat, een wandeling maakt in het park of op reis bent, deze haakjes zorgen ervoor dat u al uw benodigdheden binnen handbereik heeft. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen, waardoor ze uiterst handig zijn voor drukke ouders. Naast hun functionaliteit zijn deze haakjes ook een stijlvol accessoire. Het zwarte leren ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan uw kinderwagen. Ze zijn duurzaam en stevig, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Met deze haakjes kunt u er zeker van zijn dat uw spullen veilig en georganiseerd blijven, terwijl u geniet van uw tijd met uw kleintje. Voeg een vleugje luxe toe aan uw kinderwagen met de BOTC Kinderwagen tassenhaakjes.

Veelgestelde vragen over BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Babywagen Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes

Het maximaal aanbevolen gewicht voor BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Babywagen Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes is . Daarnaast is BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Babywagen Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Babywagen Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes heeft .

BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Babywagen Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Babywagen Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van BOTC Kinderwagen tassenhaakjes Babywagen Leer Haakjes voor tassen Set van 2 Extra stevig Buggy haakjes zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 50 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens