1. kinderwagen
  2. Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand

Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand

Merk

Prénatal

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Anti lek banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

7.68 kg

Afmetingen

Hoogte: 104 mm

Breedte: 33 cm

Omschrijving van Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand

De Prénatal Plus Buggy is niet alleen mooi om te zien, maar ook uiterst functioneel. Met een verstelbare rugleuning in 5 standen kan je kleine avonturier altijd comfortabel zitten of zelfs een dutje doen tijdens het wandelen. Gemaakt van duurzaam staal, is deze buggy niet alleen extra stevig, maar ook bestand tegen dagelijks gebruik en diverse weersomstandigheden. Geen zorgen meer over een kapotte buggy! Deze plooibuggy is ontworpen met gemak in gedachten. Met een handige inklapfunctie kan je de buggy in een handomdraai opvouwen en opbergen. Dit maakt het ideaal voor uitstapjes naar de winkel, het park of zelfs op reis. Daarnaast heeft de Prénatal Plus Buggy een ruime boodschappenmand waarin je al je benodigdheden kunt meenemen, zodat je altijd je handen vrij hebt. Met een draagvermogen tot 22 kg groeit deze buggy met je kindje mee en biedt het jarenlang plezier en gemak. Kortom, de Prénatal Plus Buggy is de perfecte metgezel voor elke ouder onderweg.

Veelgestelde vragen over Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand is 22 kg. Daarnaast is Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand heeft Anti lek banden.

Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Prénatal Plus Buggy Plooibuggy tot 22kg Wandelwagen Buggy Inklapbaar Verstelbaar met Boodschappenmand zijn als volgt:

  • Product hoogte: 104 mm
  • product breedte: 33 cm
  • Het is daarnaast 7.68 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens