1. kinderwagen
  2. Joolz Geo Buitenband Achterwiel

Joolz Geo Buitenband Achterwiel

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Joolz Geo Buitenband Achterwiel om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Joolz Geo Buitenband Achterwiel

Merk

Joolz

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

100 g

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Joolz Geo Buitenband Achterwiel

De Joolz Geo Buitenband Achterwiel is een onmisbaar accessoire voor jouw Joolz Geo 1 kinderwagen. Deze buitenband is speciaal ontworpen voor de achterwielen van de Joolz Geo 1 met luchtbanden. Met deze banden geniet je van een soepel en comfortabel rijgedrag, zelfs op oneffen terrein. Deze hoogwaardige buitenband is vervaardigd uit duurzaam materiaal en biedt optimale grip en stabiliteit. Of je nu een wandeling maakt in de stad, het bos of op het strand, met de Joolz Geo Buitenband Achterwiel ben je altijd verzekerd van een veilige en plezierige rit. Let op, de binnenband is niet inbegrepen bij deze buitenband. Zorg ervoor dat je de juiste maat binnenband aanschaft voor een perfecte pasvorm. Verleng de levensduur van jouw Joolz Geo 1 kinderwagen met deze hoogwaardige buitenband en geniet nog langer van comfortabele en moeiteloze wandelingen met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Joolz Geo Buitenband Achterwiel

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Joolz Geo Buitenband Achterwiel is . Daarnaast is Joolz Geo Buitenband Achterwiel geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Joolz Geo Buitenband Achterwiel heeft .

Joolz Geo Buitenband Achterwiel heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Joolz Geo Buitenband Achterwiel heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Joolz Geo Buitenband Achterwiel zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 100 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens