1. kinderwagen
  2. Playgro Wagenspanner Hangspeeltje Buggywagen speeltje Kinderwagenspeeltje Autostoelspeeltje

Playgro Wagenspanner Hangspeeltje Buggywagen speeltje Kinderwagenspeeltje Autostoelspeeltje

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Playgro Wagenspanner Hangspeeltje Buggywagen speeltje Kinderwagenspeeltje Autostoelspeeltje om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Playgro Wagenspanner Hangspeeltje Buggywagen speeltje Kinderwagenspeeltje Autostoelspeeltje

Merk

Playgro

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.23 kg

Afmetingen

Hoogte: 3.50 cm

Breedte:

Omschrijving van Playgro Wagenspanner Hangspeeltje Buggywagen speeltje Kinderwagenspeeltje Autostoelspeeltje

Maak kennis met dit ondeugende reistrio! Deze levendige, leuke junglevriendjes zorgen voor urenlang plezier onderweg! Dankzij de handige stoffen bandjes met klittenband zijn ze eenvoudig te bevestigen aan kinderwagens, buggy's en autostoeltjes. De baby zal zichzelf kunnen bewonderen in het schattige vlinderspiegeltje, terwijl de heldere kleuren en patronen het visuele waarnemingsvermogen van de baby stimuleren. Daarnaast worden de zintuigen van de baby gestimuleerd door de geluidjes en lichtjes die de olifant produceert. Het draaiende speeltje bevordert de interactie en helpt bij de grove motorische ontwikkeling van de baby. Dit speeltje is niet alleen vermakelijk, maar ook educatief. Het helpt de baby om verschillende kleuren en vormen te herkennen, terwijl het ook de hand-oogcoördinatie en fijne motoriek bevordert. Met deze Playgro Wagenspanner Hangspeeltje Buggywagen speeltje Kinderwagenspeeltje Autostoelspeeltje heeft je kleintje altijd iets om naar te kijken en mee te spelen tijdens de rit. Het is een geweldige manier om de ontwikkeling van je baby te stimuleren terwijl jullie samen op pad gaan. Haal dit vrolijke reistrio vandaag nog in huis en geniet van de lachende gezichtjes en blije geluidjes van je kleintje!

Veelgestelde vragen over Playgro Wagenspanner Hangspeeltje Buggywagen speeltje Kinderwagenspeeltje Autostoelspeeltje

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Playgro Wagenspanner Hangspeeltje Buggywagen speeltje Kinderwagenspeeltje Autostoelspeeltje is . Daarnaast is Playgro Wagenspanner Hangspeeltje Buggywagen speeltje Kinderwagenspeeltje Autostoelspeeltje geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Playgro Wagenspanner Hangspeeltje Buggywagen speeltje Kinderwagenspeeltje Autostoelspeeltje heeft .

Playgro Wagenspanner Hangspeeltje Buggywagen speeltje Kinderwagenspeeltje Autostoelspeeltje heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Playgro Wagenspanner Hangspeeltje Buggywagen speeltje Kinderwagenspeeltje Autostoelspeeltje heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Playgro Wagenspanner Hangspeeltje Buggywagen speeltje Kinderwagenspeeltje Autostoelspeeltje zijn als volgt:

  • Product hoogte: 3.50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.23 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens