1. kinderwagen
  2. Easywalker Harvey autostoel adapter set

Easywalker Harvey autostoel adapter set

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Easywalker Harvey autostoel adapter set om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Easywalker Harvey autostoel adapter set

Merk

Easywalker

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.41 kg

Afmetingen

Hoogte: 2 cm

Breedte:

Omschrijving van Easywalker Harvey autostoel adapter set

Met de nieuwe Easywalker Harvey autostoel adapter set wordt het nog eenvoudiger om je kleintje veilig en comfortabel mee te nemen tijdens wandelingen met de Easywalker Harvey kinderwagen. Deze handige adapters zijn speciaal ontworpen om groep 0+ autostoeltjes moeiteloos op het frame van de Harvey te bevestigen. De Easywalker Harvey autostoel adapters zijn compatibel met verschillende populaire autostoelmodellen, waaronder de Maxi-Cosi Cabriofix, Maxi-Cosi Pebble, Cybex Aton, Besafe Izi Go en Nuna Pipa. Dit betekent dat je de autostoel van je keuze kunt gebruiken en deze veilig kunt bevestigen op de Harvey kinderwagen. Of je nu een Maxi-Cosi, Cybex of Besafe autostoel hebt, met de Easywalker Harvey autostoel adapter set ben je verzekerd van een perfecte pasvorm en optimale veiligheid. Met deze handige adapter set hoef je geen aparte autostoel en kinderwagen aan te schaffen. Je kunt eenvoudig je bestaande autostoel gebruiken en deze in een handomdraai op het frame van de Harvey bevestigen. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook ruimte in de auto en tijd bij het in- en uitstappen. De Easywalker Harvey autostoel adapter set is een must-have accessoire voor ouders die graag flexibel willen zijn en hun baby comfortabel en veilig willen vervoeren.

Veelgestelde vragen over Easywalker Harvey autostoel adapter set

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Easywalker Harvey autostoel adapter set is . Daarnaast is Easywalker Harvey autostoel adapter set geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Easywalker Harvey autostoel adapter set heeft .

Easywalker Harvey autostoel adapter set heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Easywalker Harvey autostoel adapter set heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Easywalker Harvey autostoel adapter set zijn als volgt:

  • Product hoogte: 2 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.41 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens