1. kinderwagen
  2. Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Blue

Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Blue

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Blue om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Blue

Merk

Titanium Baby

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

400 g

Afmetingen

Hoogte: 5 cm

Breedte:

Omschrijving van Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Blue

Bescherm je kleintje tegen de felle zon met de Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie in de kleur blauw. Deze handige parasol is voorzien van een speciale UV-coating die schadelijke zonnestralen tegenhoudt, zodat je kindje veilig en comfortabel kan genieten van de buitenlucht. De Titaniumbaby Kinderwagenparasol is ontworpen met het oog op eenvoudige bevestiging en gebruiksgemak. De grote klem maakt het mogelijk om de parasol op de meeste kinderwagens en buggy's te bevestigen, zodat je hem altijd bij de hand hebt wanneer je op pad gaat. De parasol is verstelbaar, zodat je hem kunt afstemmen op de ideale positie om je kleintje te beschermen tegen de zon. Met zijn trendy blauwe kleur en duurzame materiaal is deze parasol niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De UV 50+ bescherming zorgt ervoor dat je kindje optimaal beschermd is tegen schadelijke zonnestralen, terwijl het zachte materiaal ervoor zorgt dat je kleintje comfortabel kan blijven zitten. Kortom, de Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem is de perfecte accessoire voor elke ouder die graag met zijn kindje op stap gaat.

Veelgestelde vragen over Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Blue

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Blue is . Daarnaast is Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Blue geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Blue heeft .

Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Blue heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Blue heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Titaniumbaby Kinderwagenparasol met universele klem UV 50+ Protectie Blue zijn als volgt:

  • Product hoogte: 5 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 400 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens