1. kinderwagen
  2. Universele Regenhoes Buggy met Kijkvenster Buggy Hoes Universeel Tegen Regen en Miezer Buggy Doorzichtig BPA vrij

Universele Regenhoes Buggy met Kijkvenster Buggy Hoes Universeel Tegen Regen en Miezer Buggy Doorzichtig BPA vrij

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Universele Regenhoes Buggy met Kijkvenster Buggy Hoes Universeel Tegen Regen en Miezer Buggy Doorzichtig BPA vrij om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Universele Regenhoes Buggy met Kijkvenster Buggy Hoes Universeel Tegen Regen en Miezer Buggy Doorzichtig BPA vrij

Merk

Ted&Tilly

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.22 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Universele Regenhoes Buggy met Kijkvenster Buggy Hoes Universeel Tegen Regen en Miezer Buggy Doorzichtig BPA vrij

Of je nu een wandeling maakt in het bos of kampeert op de camping, deze universele regenhoes voor je buggy is een must-have. In ons gebied zijn de zomers niet altijd even mooi en regenval is een veelvoorkomend verschijnsel. Maar laat dat je niet tegenhouden om eropuit te gaan! Met deze handige regenhoes blijft je kindje namelijk heerlijk droog en beschermd. De regenhoes is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat vrij is van BPA, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over schadelijke stoffen. Het doorzichtige ontwerp zorgt ervoor dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden en je kindje comfortabel kunt zien zitten. Daarnaast is de hoes universeel en past op vrijwel elke buggy, waardoor je deze gemakkelijk kunt bevestigen zonder gedoe. Dus ga eropuit en geniet van het buitenleven, zelfs als het regent! Vergeet niet om ook een paraplu voor jezelf mee te nemen, zodat jij ook lekker droog blijft tijdens jullie avonturen.

Veelgestelde vragen over Universele Regenhoes Buggy met Kijkvenster Buggy Hoes Universeel Tegen Regen en Miezer Buggy Doorzichtig BPA vrij

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Universele Regenhoes Buggy met Kijkvenster Buggy Hoes Universeel Tegen Regen en Miezer Buggy Doorzichtig BPA vrij is . Daarnaast is Universele Regenhoes Buggy met Kijkvenster Buggy Hoes Universeel Tegen Regen en Miezer Buggy Doorzichtig BPA vrij geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Universele Regenhoes Buggy met Kijkvenster Buggy Hoes Universeel Tegen Regen en Miezer Buggy Doorzichtig BPA vrij heeft .

Universele Regenhoes Buggy met Kijkvenster Buggy Hoes Universeel Tegen Regen en Miezer Buggy Doorzichtig BPA vrij heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Universele Regenhoes Buggy met Kijkvenster Buggy Hoes Universeel Tegen Regen en Miezer Buggy Doorzichtig BPA vrij heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Universele Regenhoes Buggy met Kijkvenster Buggy Hoes Universeel Tegen Regen en Miezer Buggy Doorzichtig BPA vrij zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.22 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens