1. kinderwagen
  2. Bolente tandem kinderwagen Serra duowagen

Bolente tandem kinderwagen Serra duowagen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bolente tandem kinderwagen Serra duowagen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bolente tandem kinderwagen Serra duowagen

Merk

Bolente

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

16000 g

Afmetingen

Hoogte: 45 cm

Breedte: 52 cm

Omschrijving van Bolente tandem kinderwagen Serra duowagen

De Bolente tandem kinderwagen Serra duowagen is een pareltje in het zwart, ontworpen om praktisch en functioneel te zijn. Met zijn multi-posities is deze kinderwagen perfect voor ouders met kinderen die dicht bij elkaar in leeftijd zijn. De Serra duowagen biedt comfort en gemak voor zowel de ouders als de kinderen. Deze duowagen is voorzien van twee zitjes naast elkaar, waardoor ouders hun kinderen altijd dichtbij kunnen houden. Met de multi-positie functie kunnen de zitjes individueel worden aangepast, zodat elk kind zijn eigen comfortabele positie kan vinden. Of het nu gaat om een dutje doen of rechtop zitten om de wereld te verkennen, deze kinderwagen kan aan alle behoeften voldoen. Naast zijn praktische eigenschappen heeft de Bolente tandem kinderwagen Serra duowagen ook een stijlvol ontwerp. Met zijn strakke zwarte kleur en moderne uitstraling zal deze kinderwagen zeker de aandacht trekken op straat. Bovendien is hij voorzien van een ruime opbergmand en handige accessoiretasjes, zodat ouders alle benodigdheden gemakkelijk kunnen meenemen tijdens hun uitstapjes. Kortom, de Bolente tandem kinderwagen Serra duowagen is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktische, comfortabele en stijlvolle kinderwagen voor hun kinderen.

Veelgestelde vragen over Bolente tandem kinderwagen Serra duowagen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bolente tandem kinderwagen Serra duowagen is . Daarnaast is Bolente tandem kinderwagen Serra duowagen geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bolente tandem kinderwagen Serra duowagen heeft Alle banden zijn massieve banden.

Bolente tandem kinderwagen Serra duowagen heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bolente tandem kinderwagen Serra duowagen heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Bolente tandem kinderwagen Serra duowagen zijn als volgt:

  • Product hoogte: 45 cm
  • product breedte: 52 cm
  • Het is daarnaast 16000 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens