1. kinderwagen
  2. Maxi-Cosi Lara² Buggy Autostoel Adapters

Maxi-Cosi Lara² Buggy Autostoel Adapters

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Maxi-Cosi Lara² Buggy Autostoel Adapters om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Maxi-Cosi Lara² Buggy Autostoel Adapters

Merk

Maxi-Cosi

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

701 g

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Maxi-Cosi Lara² Buggy Autostoel Adapters

Met de Maxi-Cosi Lara² Buggy Autostoel Adapters wordt het schakelen tussen wandelen en rijden een fluitje van een cent! Deze handige adapters maken het mogelijk om je compatibele babyautostoeltje moeiteloos aan je Maxi-Cosi Lara² kinderwagen te bevestigen. Zo kun je zonder gedoe je kleintje van de auto naar de kinderwagen verplaatsen, zonder dat je hem of haar uit het autostoeltje hoeft te tillen. De Lara² autostoeladapters zijn speciaal ontworpen voor optimale veiligheid en gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig te bevestigen en zorgen ervoor dat het autostoeltje stevig op de kinderwagen vastzit. Deze adapters zijn compatibel met verschillende babyautostoeltjes, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen welk autostoeltje het beste bij jouw behoeften past. Of je nu een Maxi-Cosi autostoeltje hebt of een ander merk, met de Lara² autostoeladapters kun je zorgeloos op pad gaan met je kleintje. Met de Maxi-Cosi Lara² Buggy Autostoel Adapters wordt het reizen met je baby nog gemakkelijker en comfortabeler. Geniet van het gemak van naadloos schakelen tussen wandelen en rijden, terwijl je kleintje veilig en comfortabel blijft zitten in zijn of haar vertrouwde autostoeltje. Deze adapters zijn een onmisbaar accessoire voor ouders die graag flexibel willen zijn en hun kindje het beste willen bieden tijdens elk uitje. Kies voor de Maxi-Cosi Lara² Buggy Autostoel Adapters en geniet van.

Veelgestelde vragen over Maxi-Cosi Lara² Buggy Autostoel Adapters

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Maxi-Cosi Lara² Buggy Autostoel Adapters is . Daarnaast is Maxi-Cosi Lara² Buggy Autostoel Adapters geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Maxi-Cosi Lara² Buggy Autostoel Adapters heeft .

Maxi-Cosi Lara² Buggy Autostoel Adapters heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Maxi-Cosi Lara² Buggy Autostoel Adapters heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Maxi-Cosi Lara² Buggy Autostoel Adapters zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 701 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens